Αταμάν: «Ο Τερίμ είναι η μεγαλύτερη πηγή υπερηφάνειας για την Τουρκία»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για τον συμπατριώτη του που βρίσκεται για λογαριασμό του ποδοσφαιρικού τμήματος, δείχνοντας την εκτίμηση του για εκείνον.

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στο Haber Turk για την παρουσία του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του ποδοσφαιρικού τμήματος και του γεγονότος πως έχει αρκετό ανταγωνισμό από τον ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Έδειξε την εκτίμηση στον συμπατριώτη του, που πριν μερικούς μήνες βρέθηκαν στο γήπεδο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα.

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:

«Ο Φατίχ είναι σπουδαίος χαρακτήρας για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και οι Έλληνες φίλαθλοι του δείχνουν μεγάλο σεβασμό. Είχε ένα πολύ δύσκολο έργο. Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ έχουν μεγάλη υπεροχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Έχουμε πολύ φορτωμένα προγράμματα. Πάντα μιλάμε, και μερικές φορές έρχεται στους αγώνες μας. Εγώ δεν έχω καταφέρει να πάω ακόμα. Υπήρχε και μια περιόδος που οι αγώνες διεξάγονταν χωρίς κόσμο. Ένα βράδυ συναντηθήκαμε σε ένα εστιατόριο. Βγάλαμε μια οικογενειακή φωτογραφία. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις.

Ο Τερίμ είναι η μεγαλύτερη πηγή υπερηφάνειας και ο πολυτιμότερος προπονητής του τουρκικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη. Όλοι πρέπει να τον στηρίξουμε και να τον προστατέψουμε» .//ΓΡ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ