“Απέδρασε” στο 90’+5′ η Λας Πάλμας από την Αλμέρια

Το σύνολο του Γκαρσία Πιμιέντα πανηγύρισε την τέταρτη νίκη του στη φετινή σεζόν της La Liga, αφού επικράτησε της Αλμέρια στις καθυστερήσεις (2-1), με γκολ του Σορί Καμπά.

Η Λας Πάλμας είδε για λίγο το θετικό αποτέλεσμα να “πετάει” μακριά της στο “Estadio de los Juegos Mediterráneos”, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής. Πιο συγκεκριμένα, ενώ είχε σκοράρει από το 23ο λεπτό, με τον Μουνίρ Ελ Χαντάντι, δέχθηκε γκολ 50′ αργότερα, από τον Λάρτζι Ραμαζάνι, αλλά απάντησε στο 90’+5′ και έφυγε… ικανοποιημένη!

Ο αγώνας:

Το σκορ άνοιξε στο 23′ με τον Ισπανομαροκινό επιθετικό, ο οποίος έπιασε την ψηλή σέντρα του Μάρβιν Παρκ και με υπέροχο σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά πλευρά της εστίας του Φερνάντο Μαρτίνεθ. Το σκορ έμεινε ίδιο, ακόμη και στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 1-0, υπέρ των φιλοξενούμενων.

Οι παίκτες του Γκαρσία Πιμιέντα μπήκαν εμφανώς πιο συγκεντρωμένοι στο δεύτερο μισό και αυτό φάνηκε εντονότερα στο 73ο λεπτό, όταν ο Λάρτζι Ραμαζάνι πραγματοποίησε ατομική ενέργεια, την οποία μετέτρεψε σε γκολ, νικώντας τον Άλβαρο Βάγες και στέλνοντας την μπάλα στην κάτω αριστερή γωνία για το 1-1. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν στάθηκαν ικανοί να κρατήσουν την ισοπαλία, αφού ο Σορί Καμπά πραγματοποίησε ένα πολύ δυνατό σουτ το οποίο μπήκε στην εστία του Ισπανού κίπερ της Αλμέρια στο 90’+5′ και έκανε το 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής της La Liga:

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου

Χιρόνα – Θέλτα 0-1

Σάββατο 28 Οκτωβρίου

Αλμερία – Λας Πάλμας 1-2
17:15 Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης
19:30 Μαγιόρκα – Χετάφε
22:00 Κάντιθ – Σεβίλλη

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 

15:00 Ρεάλ Μπέτις – Οσασούνα
17:15 Ράγιο Βαγιεκάνο – Ρεάλ Σοσιεδάδ
19:30 Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βαλένθια
22:00 Ατλετικό Μαδρίτης – Αλαβές

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου

22:00 Γρανάδα – Βιγιαρεάλ

Δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία της La LigaΕΔΩ.//ΓΚ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ