Αγγλία (23η αγωνιστική): Λίβερπουλ και Έβερτον για την… επιβίωση

Το πρόγραμμα του τριημέρου της Premier League ολοκληρώνεται με το ντέρμπι της εβδομάδας, μιας και οι δύο ομάδες το Μέρσεϊσαϊντ θα κοντραριστούν προσπαθώντας να διατηρηθούν εντός των μίνιμουμ στόχων τους για τη σεζόν.

Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Έβερτον στο “Άνφιλντ” για τον τελευταίο αγώνα της 23ης αγωνιστικής. Οι “κόκκινοι” θέλουν πάση θυσία τους τρεις βαθμούς της νίκης για να ανέβουν στην 9η θέση και να μείνουν… κοντά σε αυτές που δίνουν ευρωπαϊκά εισιτήρια. Την ίδια στιγμή τα “ζαχαρωτά” βρίσκονται στην 18η θέση, ένα βαθμό πίσω από την 17η Λιντς. Η νίκη με 1:0 επί της Άρσεναλ πριν από μία εβδομάδα, τους δίνει τη δυνατότητα να βγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες των Αρτούρ, Ντίαζ και Κονατέ. Ταυτόχρονα, οι Ζότα, Φιρμίνο, Τιάγκο και Φαν Ντάικ παραμένουν αμφίβολοι. Από την άλλη πλευρά, ο Σον Ντάις βλέπει τα ονόματα των Πάτερσον και Τάουνσεντ στο απουσιολόγιό του. Εκεί βρίσκονται και αυτά των Κάλβερτ-Λιούιν, Γκάρνερ και Κιν αλλά με… ερωτηματικό.//

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής στην Premier League:

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου

Γουέστ Χαμ – Τσέλσι 1:1
Άρσεναλ – Μπρέντφορντ 1:1
Κρίσταλ Πάλας – Μπράιτον 1:1
Λέστερ – Τότεναμ 4:1
Σαουθάμπτον – Γουλβς 1:2
Φούλαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ 2:0
Μπόρνμουθ – Νιουκάστλ 1:1

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου

Λιντς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0:2
Μάντσεστερ Σίτι – Άστον Βίλα 3:1

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου

22:00 Λίβερπουλ – Έβερτον

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ