Μπρούτζινη πλάκα από την UEFA για το “Γ. Καραϊσκάκης”

Μετά τη “φιλοξενία” του Super Cup από το φαληρικό γήπεδο, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Αλεξάντερ Τσέφεριν, έστειλε την “επιβράβευσή” του μέσω… μίας πλακέτας.

Σήμερα (18/08), ο επικεφαλής του επιτελείου οργάνωσης του Super Cup 2023, Ντιντιέρ Αντρίστ, επισκέφθηκε τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του σταδίου, “Γ. Καραϊσκάκης“, Βασίλη Βασιλειάδη. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το να του παραδώσει μία μπρούτζινη πλάκα, την οποία του έστειλε ο Προέδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Υπενθυμίζουμε πως την Τετάρτη (16/08), το γήπεδο των Πειραιωτών ήταν αυτό που “φιλοξένησε” την αναμέτρηση ανάμεσα στην νικήτρια του Champions League και την νικήτρια του Europa League, δηλαδή τις Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη αντίστοιχα, για το πολυπόθητο Super Cup.
Για την ιστορία, οι “Πολίτες” επιβλήθηκαν της ισπανικής ομάδας και κατέκτησαν τον τίτλο στα πέναλτι (5:4), αφού η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε με σκορ 1:1.//ΓΚ
Μπρούτζινη πλάκα από την UEFA για το “Γ. Καραϊσκάκης”
Ο Πρόεδρος και Διευθύνοντας Σύμβουλος του σταδίου, “Γ. Καραϊσκάκης”, Βασίλης Βασιλειάδης, με τον επικεφαλής του επιτελείου οργάνωσης του UEFA Super Cup 2023, Ντιντιέρ Αντρίστ, κρατώντας την μπρούτζινη πλακέτα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ