Αλλάζει σελίδα ο “γηραιός” (ΦΩΤΟρεπορταζ)

 

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τη νέα συνεργασία των Ευγενίου, Κούγια και Παπαδόπουλου, με τον τελευταίο να αναφέρεται μέσω γραπτής του δήλωσης στις λεπτομέρειες.

Συνέντευξη τύπου για τη νέα εποχή στον Ηρακλή και τη συνεργασία των Ευγενίου, Κούγια και Παπαδόπουλου, εκεί όπου παρουσιάζονται οι λεπτομέρειες αυτής της απόφασης. Με γραπτή του δήλωση, ο Τομ Παπαδόπουλος από τις ΗΠΑ, μίλησε για τη νέα… σελίδα αλλά και τα βασικά στοιχεία του deal.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ, ΤΟΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ

 

Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε: «Σήμερα είναι μία πολύ ευτυχισμένη μέρα για μένα, γυρίζω στο σπίτι μου. Υπάρχουν ορισμένοι εδώ που είναι αδέρφια μου. Μου τηλεφώνησε ο Τομ Παπαδόπουλος και μου είπε να συζητήσουμε για τον Ηρακλή. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου πλέον είναι τεράστιος, σε έναν συνδυασμό πολύ κακό όπου υπάρχει μόνο το χρήμα. Το ποδόσφαιρο το χρησιμοποιούν όλοι για διαφόρους λόγους και σε αυτό το χάρτη ανήκει και ο Ηρακλής».

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ, ΤΟΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ, ΤΟΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ

Και πρόσθεσε: «Πλέον όμως τον έχει ένας έντιμος άνθρωπος, ο Στράτος Ευγενίου, απέναντι σε μία εγκληματική οργάνωση. Όταν ακούω να εκφράζει απόψεις για το ποδόσφαιρο ο Μπέος, τι να πω παραπάνω; Όταν είναι έκτη ομάδα στη Super League η Πύδνα Κίτρους, δεν υπάρχουν λόγια. Ο Ηρακλής είναι από τις πιο αδικημένες ομάδες, έχει πέσει κατηγορία χωρίς να υπάρχει λόγος.

Στη Super League 2 υπάρχουν 34 ομάδες, αλλά αυτές που έχουν ιδιοκτήτη είναι μετρημένες στα δάχτυλα. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να μου προτέινει ο Ευγενίου να είμαι ο πρόεδρος της ομάδας, ο Ηρακλής θα ξεδιαλύνει το ποδόσφαιρο! Δεν γίνεται όλα τα χωριά της Ελλάδος τύπου Πλατανιά και Βόλου να παίζουν στη Super League και ο Ηρακλής να είναι στη δεύτερη κατηγορία

Ο Ηρακλής μας δεν θα ξαναπτωχεύσει και θα φροντίσουμε όλοι γι’ αυτό. Στην κατηγορία χρειάζεται μπάτζετ περίπου 1,5 εκατομμυρίου με έσοδα 57.000. Ο Ηρακλής θα είναι το πρότυπο λειτουργίας, που θα δουλεύει με καθαρά χρήματα, η ομάδα μας είναι η ελίτ της Θεσσαλονίκης. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι σε ένα χρόνο θα έχουμε κάνει τη Μίκρα, το σημείο αναφορά της πόλης, γιατί αν δεν… καθαρίσεις το σπίτι σου, δεν μπορείς να προχωρήσεις.

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ, ΤΟΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ

Θα βοηθήσουμε και το μπάσκετ του Ηρακλή γιατί είμαστε μία οικογένεια και είμαι περήφανος γι’ αυτό. Έχουμε να περάσουμε δύσκολα νομικά κομμάτια γι’ αυτό έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα. Θα δείτε μόλις πάρουμε το πρωτάθλημα, τι θα δημιουργήσουμε. Επίσης υπάρχει και το θέμα του Καυταντζογλείου που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με… μαεστρία. Να ευχηθούμε επίσης και στον ΠΑΟΚ να φτιάξει το δικό του γήπεδο και στον Άρη αν θέλει να φτιάξει. Θέλουμε φυσικά και τον κόσμο δίπλα μας, ο οποίος είναι ιδιαίτερος και ξεχωρίζει.

Είμαστε σε μία δύσκολη καμπή, έχουμε έναν εκπληκτικό προπονητή, τον Σάκη Τσιώλη, και θα παλέψουμε για την άνοδο. Στόχος μας είναι η επάνοδος του Ηρακλή στην μεγάλη κατηγορία. Έχω μία σκέψη, να έχουμε ελεύθερη είσοδο μέχρι το τέλος της χρονιάς στο γήπεδο. Είμαστε βέβαιοι ότι οι Κυριακές θα έχουν και πάλι χρώμα Ηρακλή».

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση χαιρετίζω την σημερινή συνέντευξη τύπου και σας διαβεβαιώνω ότι ήταν αδύνατο να παρευρεθώ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στην Αμερική, αλλά παρόλα αυτά βρίσκομαι νοερά κοντά σας.

Αυτή είναι μια σημαντική στιγμή για την ομάδα και τον κόσμο του Ηρακλή καθώς αυτή η συμφωνία ανοίγει νέους ορίζοντες για το μέλλον της ομάδας.
Είμαι βέβαιος ότι με τη συνδρομή του κ.Κούγια αλλά και φυσικά του κ.Ευγενίου και την δική μου θα έχουμε την απαραίτητη εμπειρία και γνώση και αυτό αποτελεί δέσμευση για να καταστήσουμε τον Ηρακλή ανταγωνιστικό και πετυχημένο .

Ο Ηρακλής είναι μία οικογένεια και όλοι μας πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα μας στην καινούργια προσπάθεια της να κερδίσει την άνοδο στα σαλόνια της Σούπερλιγκ 1.
Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε την είσοδο του Αλέξη Κούγια στην οικογένεια του Ηρακλή.

Η εμπειρία του, η διορατικότητα του,το πάθος του, οι ικανότητες αλλά και η κατάρτιση του στα ποδοσφαιρικά πράγματα σίγουρα θα αποτελέσουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την μεγάλη προσπάθεια μας. Έρχεται σε ένα σύλλογο που τον έχει υπηρετήσει ξανά στο παρελθόν, γνωρίζοντας τις αντιξοότητες και τις αδυναμίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο σύλλογο.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά τον κ.Ευγενίου για την συνολική του προσφορά μέχρι σήμερα στο σύλλογο και να τον επαινέσω για την επιθυμία του να συνεχίσει τον αγώνα που αυτός άρχισε πριν από δύο χρόνια παρόλα τα προβλήματα που συνάντησε μέχρι τώρα.

Είμαι περήφανος που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας του Ηρακλή και ανυπομονώ να δω την ομάδα μας να αγωνίζεται εκεί που της αρμόζει και επιτέλους όλοι μαζί να ζήσουμε ευτυχισμένες μέρες όπως και στο παρελθόν.

Είμαι βέβαιος ότι με την επόμενη μέρα θα δούμε ακόμα περισσότερες επιτυχίες και ενθουσιασμό. Συγχαρητήρια στον Στράτο Ευγενίου και στον Αλέξη Κούγια και καλή επιτυχία στην ομάδα μας .

Προσωπικά θα ήθελα να τονίσω την σημασία του γεγονότος ότι έχω μπει στην μετοχική σύνθεση της εταιρείας και κατέχω ίσο μερίδιο με τους δύο άλλους εταίρους που αντιστοιχεί στο 33,33 % του συνόλου των μετοχών.

Αυτή η συμφωνία αντανακλά την δέσμευσή μας να δημιουργήσουμε μια ομάδα με τις καλύτερες ικανότητες και το πάθος για την άνοδο.

Είμαστε περήφανοι για την συνεργασία μας και ανυπομονούμε να δούμε την επόμενη μέρα. Ευχαριστούμε για την στήριξή σας και ανυπομονούμε να ζήσουμε μαζί πιο ευχάριστες μέρες

Με εκτίμηση
Θανάσης Τόμ Παπαδόπουλος».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ