Το… σκάνδαλο με το οποίο έχουν ενοχληθεί οι ομάδες της F1

 

Με την Red Bull να μην τα πηγαίνει καλά στην Σιγκαπούρη, αλλά παράλληλα να βρίσκεται υπό την εποπτεία των αγωνοδικών, οι υπόλοιπες ομάδες νιώθουν… ενοχλημένες, αφού ο Μαξ Φερστάπεν αθωώθηκε τρεις φορές.

Η αυστριακή ομάδα θέλει να αφήσει πίσω της ό,τι συνέβη στην “Marina Bay” και πάει για… άλλα. Ωστόσο, σύμφωνα με την “AMuS”, οι υπόλοιπες ομάδες δεν έχουν την ίδια άποψη, αφού η RBR είναι όντως το ταχύτερο μονοθέσιο αυτή την σεζόν το οποίο όμως, βάσει των έτερων κατασκευαστών ευνοείται από τους αγωνοδίκες.

Μάλιστα, στις κατατακτήριες δοκιμές, ο Μαξ Φερστάπεν βρέθηκε υπό εξέταση για τρία διαφορετικά συμβάντα. Δύο παρεμποδίσεις και μία παραβίαση οδηγιών του Διευθυντή Αγώνα, με την μία περίπτωση παρεμπόδιση να αφορά τον Λόγκαν Σάρτζεντ, στην οποία δεν υπήρχε κάτι… μεμπτό. Σε αυτή του Γιούικι Τσουνόντα όμως, τα πράγματα ήταν πιο καθαρά, αφού ο Ολλανδός ήταν σε σημείο της πίστας που δεν θα έπρεπε να βρίσκεται, βάσει της προσπάθειάς του και των χιλιομέτρων του, καταστρέφοντας τον γύρο του Ιάπωνα.

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με το γερμανικό μέσο, μερικές ομάδες θεωρούν… σκάνδαλο την όλη αντιμετώπιση των Stewards απέναντι στην Red Bull. Μάλιστα, κατά την διάρκεια του Grand Prix Ιαπωνίας, αναμένεται να διεξαχθεί συζήτηση στα γραφεία της FIA, με φόντο τις αποφάσεις της Σιγκαπούρης, αφού λείπει η συνοχή στις αποφάσεις των αγωνοδικών σε τέτοιου είδους συμβάντα.//ΓΚ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ