Η Athens Kallithea σκόνταψε και τα Χανιά… καραδοκούν | Υποβιβάστηκε ο Τηλυκράτης

Η πρωτοπόρος του νοτίου ομίλου της Super League 2 ηττήθηκε στην έδρα της “μαύρης θύελλας” και είδε τον βασικό συνδιεκδικητή της ανόδου να παίρνει μία νίκη που μειώνει τη μεταξύ τους απόσταση σημαντικά.

Συγκεκριμένα, ένα χτύπημα πέναλτι του Μπαράλες στο 38′ χάρισε στην Καλαμάτα τη νίκη με 1-0 επί της Athens Kallithea. Ταυτόχρονα, τα Χανιά επικράτησαν με 3-1 της Ηλιούπολης στην Κρήτη με ανατροπή, χάρη σε γκολ των Κόλα (37′), Μάναλη (41′) και Μίλερ (51′). Κάπως έτσι, η διαφορά μεταξύ των δύο πρώτων έπεσε στους τρεις πόντους.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο Ιωνικός έκανε σπουδαία ανατροπή κόντρα στο Αιγάλεω, μιας και επικράτησε με 2-1, βάζοντας γκολ στο 90’+5′. Την ίδια ώρα, οι δύο “αιώνιοι” δέχθηκαν σοκ στο φινάλε. Ο Ολυμπιακός Β’ προηγήθηκε με 2-0 στο 10′ κόντρα στην Παναχαϊκή, όμως οι Πατρινοί βρήκαν δύο γκολ στο τελευταίο 10λεπτο στου Ρέντη και πήραν τον πόντο της ισοπαλίας. Ο Παναθηναϊκός Β’ από την άλλη σκόραρε στο 54′ και το 61′ κόντρα στον Διαγόρα, αλλά οι Ροδίτες απάντησαν στο 77′ και το 89′ αντίστοιχα, για το τελικό 2-2.

Τέλος, ο Γιούχτας επικράτησε με 1-0 του Τηλυκράτη στη Λευκάδα, χάρη σε τέρμα του Μπρους στο 16′. Κάπως έτσι, η ομάδα του Ιονίου πελάγους αποχαιρέτησε πρόωρα την κατηγορία, ενώ οι Κρητικοί οδηγήθηκαν στα πλέι άουτ.

Αναλυτικά η 22η αγωνιστική (Β’ όμιλος):

Κυριακή 10 Μαρτίου

Ολυμπιακός Β’ – Παναχαϊκή 2-2
Χανιά – Ηλιούπολη 3-1
Καλαμάτα – Athens Kalithea 1-0
Αιγάλεω – Ιωνικός 1-2
Παναθηναϊκός Β’ – Διαγόρας Ρόδου 2-2
Γιούχτας – Τηλυκράτης Λευκάδας 1-0

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία του ομίλου ΕΔΩ.//Α.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ