Στραβοπάτημα για την Ίντερ, δίνει… χώρο πρωτιάς στην Μίλαν

Οι “Νερατζούρι” δεν κατάφεραν να αποσπάσουν το τρίποντο από την Μπολόνια και έμειναν με το βαθμό της ισοπαλίας (2-2), αφού δέχθηκαν γκολ στο 52′ και από εκείνη την στιγμή δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν.

Η Ίντερ υποδέχθηκε την ομάδα του Τιάγκο Μότα στο “Τζουσέπε Μεάτσα”, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Serie A. Ο Τζόσουα Ζίρκζεϊ δεν χάρισε τους τρεις βαθμούς στoυς γηπεδούχους, που ήθελαν για να απομακρυνθούν από την Μίλαν, αφού έβαλε την μπάλα στα δίχτυα του Σόμερ και έκανε το 2-2.

Ο αγώνας:

Μόλις στο 11ο λεπτό άνοιξε το σκορ η Ίντερ, με τον Χακάν Καλχάνογλου να εκτελεί από το κόρνερ και να βρίσκει τον Φρανσέσκο Ατσέρμπι, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Δύο λεπτά αργότερα (13′), ο Λαουτάρο Μαρτίνες τροφοδότησε το Μάρκους Τουράμ και εκείνος με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στην κάτω δεξιά γωνία, κάνοντας το 2-0.

Ενώ όλα έδειχναν πως οι “Νερατζούρι” έχουν τελειώσει την δουλειά από νωρίς, στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ρικάρντο Ορσαλίνι ήταν εκεί για να μειώσει στο 2-1, νικώντας τον Γιάν Σόμερ. Ωστόσο, μετά την επιστροφή από τα αποδυτήρια κατά την διάρκεια του ημιχρόνου, η Μπολόνια έκανε το 2-2, στο 52′, με τον Τζοσουά Ζίρκζεϊ. Η Ίντερ έχασε τρεις σημαντικές ευκαιρίες και στο 60′, ο Αλέξις Σάντσες βρήκε δίχτυα, αλλά με επέμβαση του VAR το γκολ ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής στη Serie A:

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου

Έμπολι – Ουντινέζε 0-0
Λέτσε – Σασουόλο 1-1

Σάββατο 7 Οκτωβρίου

Ίντερ – Μπολόνια 2-2
19:00 Γιουβέντους – Τορίνο
21:45 Τζένοα – Μίλαν

Κυριακή 8 Οκτωβρίου

13:30 Μόντσα – Σαλερνιτάνα
16:00 Λάτσιο – Αταλάντα
16:00 Φροζινόνε – Βερόνα
19:00 Κάλιαρι – Ρόμα
21:45 Νάπολι – Φιορεντίνα

Δείτε τη βαθμολογία της Serie A, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.//ΓΚ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ