Η Σάκκαρη και ο… mental coach

 

Συνέντευξη στη μεξικάνικη τηλεόραση παραχώρησε η Ελληνίδα αθλήτρια, η οποία αναφέρθηκε στη δουλειά που κάνει τα τελευταία χρόνια με τον mental coach της και στο πώς αυτό ενισχύει το πνευματικό της κομμάτι, τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Η Μαρία Σάκκαρη πραγματοποίησε κάποιες ενδιαφέρουσες δηλώσεις στο “TV Azteca Deportes”, με την ίδια να δίνει έμφαση στην προσπάθειά της να βελτιώσει την ψυχική της υγεία: «Δουλεύω με mental coach τα τελευταία 5-6 χρόνια. Πραγματικά έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο σκέφτομαι. Όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και έξω από αυτό».

«Με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο, για μένα αυτό είναι το σημαντικότερο απ’ όλα. Αν καταφέρεις και ξεκλειδώσεις κάποια πράγματα εκτός γηπέδου, μετά είναι σίγουρο και πως θα τα πας καλύτερα στο γήπεδο. Ήταν το καλύτερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου. Θα το σύστηνα σε κάθε άνθρωπο. Το να δουλεύεις με κάποιον ειδικό, δεν σημαίνει ότι έχεις πρόβλημα. Σημαίνει ότι θες να έχεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Είναι μια σπουδαία επένδυση σ’ αυτά που πραγματικά μπορείς να κάνεις»υπογράμμισε χαρακτηριστικά η 28χρονη Eλληνίδα τενίστρια.//ΠΜ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ