Βερστράτε: «Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε ποδόσφαιρο»

 

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με την Κηφισιά, όπου η ομάδα του έχασε δυο βαθμούς, καθώς στάθηκε στην αδυναμία της ομάδας του να συνέλθει μετά την ισοφάριση της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου. 

Ο Άρης παρουσιάστηκε αρκετά αφελής, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες του και να “καθαρίσει” το ματς και η Κηφισιά έφυγε με τον βαθμό από την Θεσσαλονίκη (1-1), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League. 

Οι δηλώσεις του Μπίργκερ Βερστράτε:

Για την εικόνα της ομάδας του: «Θέλαμε τους τρεις βαθμούς και αυτή η ισοπαλία μοιάζε με ήττα για μας. Ειδικά αν δούμε τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Νομίζω ότι δεν μπορούμε να εξηγήσουμε την αντίθεση στην εικόνα της ομάδας, στα δύο ημίχρονα. Θα πρέπει να κατηγορήσουμε μόνο τον εαυτό μας και να κοιτάξουμε μπροστά».

Για τα αποθέματα ενέργειας:«Αν ήξερα θα σας έλεγα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό όσον αφορά στην τοποθέτησή μας, στην κατοχή της μπάλας, στη δημιουργία χώρων. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε ποδόσφαιρο, δεν δημιουργήσαμε ποδόσφαιρο παρά μόνο με μακρινές μπαλιές. Δεν είναι αυτός ο Άρης που θέλουμε να βλέπουμε στο γήπεδο».

Με αυτή την ισοπαλία η ομάδα θα επηρεαστεί εν όψη της διακοπής: «Αν είχαμε κερδίσει απόψε θα πηγαίναμε στο μπρέικ 20 ημερών με άλλη αυτοπεποίθηση δουλεύοντας αναλόγως. Ήταν δικό μας λάθος, δεν πρέπει να κατηγορήσουμε κανέναν, και θα πρέπει να το διορθώσουμε».//ΓΡ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ