Ράσταβατς: «Δείξαμε μέχρι το τέλος πόσο το θέλαμε και τα καταφέραμε»

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης εκθείασε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του οι οποίοι το πάλεψαν μέχρι το τέλος και κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη με 1-0 απέναντι στον Βόλο.

Οι Αρκάδες ζορίστηκαν αρκετά με την ομάδα της Μαγνησίας, αλλά επέμειναν και χάρη στην κεφαλιά του Μιριτέλο στο 90′, πήραν τους τρεις βαθμούς που τους κρατούν σε τροχιά εξάδας.

Ο Μίλαν Ράσταβατς στάθηκε μετά το ματς στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του, δηλώνοντας παράλληλα περήφανος για εκείνους.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Η ταχύτητα στις μεταβάσεις έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο. Ήταν κάτι το οποίο το θέλαμε και το κυνηγούσαμε από την αρχή του παιχνιδιού και βελτιωθήκαμε σε αυτό το κομμάτι στο τέλος. Δείξαμε μέχρι το τέλος πόσο θέλαμε το παιχνίδι, συνεχίσαμε να πιέζουμε και στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Ήταν μια πρόκληση για εμάς και καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε με απόλυτη επιτυχία. Είμαι πάρα πολύ περήφανος για τους ποδοσφαιριστές γιατί από την πρώτη στιγμή ήταν πάρα πολύ ανταγωνιστική.

Ήταν ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι και δείξαμε χαρακτήρα. Πλησιάζουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος, το σημαντικό θα είναι να έχουμε λύσεις στον πάγκο και να έχουμε βάθος στο ρόστερ. Αυτό θα κάνει τη διαφορά στο τέλος».//ΓΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ