“Φρένο” στη μετακίνηση φιλάθλων του ΠΑΟΚ στα Γιάννενα

 

Ο Γιάννης Βρούτσης βάζει “στοπ” στην μετακίνηση των οπαδών του “Δικέφαλου του Βορρά” για το παιχνίδι κόντρα στους Ηπειρώτες.

Ο Υφυπουργός αθλητισμού μετά από εισήγηση και τις αστυνομίας απαγόρευσε την οργανωμένη ή και μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο (24/09, 20:15, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) παιχνίδι στα Γιάννενα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί Την Κυριακή 24/09/2023 και ώρα 20:30, στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας» αποφάσισε ο Γιάννης Βρούτσης.

Είχε προηγηθεί έγγραφο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, με το οποίο εισηγείται την έκδοση απόφασης απαγόρευσης οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων του ΠΑΟΚ στα Ιωάννινα για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, «για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης κατ’ εφαρμογή του Ν. 4049/2012

Επίσης ο Γ. Βρούστης αποφάσισε «την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΟΦΗ 1925 – Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 23/09/2023 και ώρα 17:30 στο γήπεδο ποδοσφαίρου “Θ. Βαρδινογιάννης”, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».//ΝΚ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ