Πετράκης: «Αυτή η νίκη είναι η βάση μας για τη συνέχεια»

 

Ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο προπονητής του Λεβαδειακού στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ και τόνισε πως αυτό το αποτέλεσμα είναι σημαντικό για τη “μάχη” της παραμονής, αλλά υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα.

Ο ουραγός Λεβαδειακός επιβλήθηκε εντός έδρας του ΟΦΗ με 2:0 για την 26η αγωνιστική της Super League και πήρε ένα τρίποντο ψυχολογίας στη “μάχη” που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία. Ο τεχνικός των Βοιωτών, Γιάννης Πετράκης, εμφανίστηκε ευχαριστημένος για το τρίποντο στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA και τόνισε πως πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα πρέπει να “χτιστεί” η υπόθεση σωτηρίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Πετράκης:

«Ήταν ένα πάρα πολύ σπουδαίο παιχνίδι για μας και για τη θέση που βρισκόμαστε. Ήμασταν απόλυτα συνειδητοποιημένοι σε αυτό που έπρεπε να κάνουμε και μπήκαμε στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη. Είχαμε πολύ καλή εικόνα, δεν κινδυνεύσαμε παρότι ήμασταν δημιουργικοί και τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, πρέπει να είμαστε μετρημένοι και προσεχτικοί και το σημερινό αποτέλεσμα να είναι η βάση μας για τη συνέχεια. Νομίζω ότι όλα έχουν να κάνουν με τη δουλειά. Ήρθαμε από ένα πολύ δύσκολο αποτέλεσμα στο Στάδιο Καραϊσκάκη, το οποίο μας πλήγωσε, αλλά δείξαμε ότι μπορούμε. Πάνω σε αυτό πρέπει να χτίσουμε και να δουλεύουμε κάθε μέρα για να καταθέτουμε τι μπορούμε να κάνουμε στο γήπεδο».//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ