Ο Σούρερ δεν κοιτάει το αποτέλεσμα, αλλά το μέλλον!

Ο προπονητής του Παναιτωλικού μετά τη φιλική ισοπαλία της ομάδας του με το Βόλο, μίλησε για τους τομείς που χρειάζονται βελτίωση, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως ο σύλλογος θα κινηθεί για μεταγραφική ενίσχυση.

Ο Βόλος με το γκολ του Τάχατου λίγο πριν το φινάλε, ήρθε ισόπαλος 1:1 με τον Παναιτωλικό σε φιλικό παιχνίδι που έδωσαν ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων και για τις δυο ομάδες.

Μετά το φινάλε του παιχνιδιού, ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γκάμπριελ Σούρερ, μίλησε για τον τρόπο που πρέπει να δουλέψει η ομάδα του, προκειμένου να είναι έτοιμη στα επίσημα ματς, ενώ παράλληλα τόνισε πως τα “καναρίνια” θα χρειαστούν μεταγραφική ενίσχυση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκάμπριελ Σούρερ:

«Ήταν ένα δύσκολο, δυνατό παιχνίδι. Είμαστε σε φάση που είναι σαν δυνατή προπόνηση και μας ταιριάζει πάρα πολύ. Είναι ωραίο να κερδίζεις αλλά το βλέπουμε ως προπόνηση. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ, είναι φάση γνωριμίας με τους παίκτες, δεν μας απασχολεί τόσο το αποτέλεσμα. Έχουν φύγει κάποιοι παίκτες, θα έρθουν άλλοι. Ελπίζουμε οι τραυματίες να γυρίσουν γρήγορα για να είμαστε καλά στο πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ».//Γ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ