Μάντζιος: «Πρέπει να βελτιωθούμε στη διακοπή»

 

Ο τεχνικός του Άρη στις δηλώσεις του εμφανίστηκε σαφώς απογοητευμένος από την ισοπαλία κόντρα στην Κηφισιά και τόνισε πως το σύνολό του πρέπει να δουλέψει ενόψει της συνέχειας για να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα.

Άρης και Κηφισιά μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και μετά την ολοκλήρωση του ματς, ο τεχνικός των “κίτρινων”, Άκης Μάντζιος, στις δηλώσεις που παραχώρησε εμφανίστηκε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. Μεταξύ άλλων, ο Έλληνας τεχνικός των “κίτρινων”, αναφέρθηκε στη βελτιώση που χρειάζεται το σύνολό του και τόνισε πως πρέπει να δουλέψει στη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA ο Άκης Μάντζιος:

«Δεν ήρθε η νίκη ενώ ξεκινήσαμε καλά και βάλαμε γκολ νωρίς. Στο δεύτερο δεν ήμασταν καλοί. Φάνηκε η έλλειψη φρεσκάδας. Χάσαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να κλειδώσουμε το ματς, δεχτήκαμε το γκολ ισοφάρισης. Είναι ένα αρνητικό αποτέλεσμα που πρέπει να αποδεχθούμε. Μας επηρεάζει ψυχολογικά. Θέλαμε να κερδίσουμε, είναι ένα αποτέλεσμα που δεν είναι καλό για εμάς, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε και να δουλέψουμε στην διακοπή».//Γ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ