Κίνδυνος για αφαίρεση βαθμών στον ΠΑΣ Γιάννινα

 

Οι Ηπειρώτες καλούνται να βάλουν το χέρι στην… τσέπη και να εξοφλήσουν πρώην ποδοσφαιριστή τους, αλλιώς απειλούνται με αφαίρεση τριών βαθμών στο πρωτάθλημα της Super League.

Μετά από απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, γνωστοποιήθηκε πως ο ΠΑΣ Γιάννινα πρέπει να καταβάλλει το ποσό των 18.330 ευρώ στον πρώην ποδοσφαιριστή του, Μιχάλη Μπουκουβάλα, εντός πέντε εργάσιμων ημερών, αλλιώς θα τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών στο πρωτάθλημα της Super League.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Μπουκουβάλα Μιχαήλ κατά της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της Super League, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, του ποσού των 18.330 ευρώ νομιμοτόκως, πλέον της επιδικασθείσας δικαστικής δαπάνης ποσού 400 ευρώ, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της υπ’ αριθμ. 3/2022 απόφασης της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ. της ΕΠΟ, καθώς και της τελεσίδικης  υπ’ αριθμ. 59/2022 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ