Γαβαλάς: «Επιβράβευση των προσπαθειών του Ολυμπιακού ο τελικός του Super Cup»

 

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, παραχώρησε δηλώσεις για την ανάθεση του ευρωπαϊκού τελικού ανάμεσα στο νικητή του Champions League και το νικητή του Europa League στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Νίκος Γαβαλάς μίλησε στο «Κανάλι Ένα 90,4» και αναφέρθηκε στην ανάθεση στον Ολυμπιακό και το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για να διοργανώσουν το τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, μίλησε για επιβράβευση των προσπαθειών του συλλόγου, καθώς και για διαφήμιση της χώρας μας στο εξωτερικό.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Πρόκειται για το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του καλοκαιριού, Τον Αύγουστο το «Γ. Καραϊσκάκης» θα φιλοξενήσει τον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, στον οποίο θα βρεθούν αντιμέτωποι ο νικητής του Τσάμπιονς Λιγκ με τον νικητή του Γιουρόπα Λιγκ.

Αναμφίβολα είναι μία επιβράβευση όλων των προσπαθειών που κάνει ο Ολυμπιακός και οι άνθρωποι του Σταδίου Καραϊσκάκη, στις κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις, στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου συμμετέχει η ομάδα, έχοντας λάβει μάλιστα τα συγχαρητήρια των ανθρώπων της ΟΥΕΦΑ για το υψηλό επίπεδο διοργάνωσης των αγώνων.

Τη βραδιά του τελικού όλα τα βλέμματα θα συγκεντρωθούν στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» και δίχως άλλο θα είναι μία διαφήμιση για τον Ολυμπιακό, για τη χώρα, καθώς θα υπάρχει παγκόσμιο ενδιαφέρον για αυτόν τον πολύ σημαντικό αγώνα».//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ