«Χαλάει του Παλομίνο στη Σαλερνιτάνα»

Η μεταγραφή του Αργεντίνου στόπερ στην ομάδα από το Σαλέρνο φαίνεται σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν από την Ιταλία να οδηγείται σε “ναυάγιο” με τον Ολυμπιακό να καιροφυλαχτεί.

Οι “ερυθρόλευκοι” κινούνται στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου για την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών. Ο ένας στόπερ που ζήτησε ο Καρβαλιάλ, θέλει να έχει τα στοιχεία ενός έμπειρου παίκτη με παραστάσεις από τα κορυφαία πρωταθλήματα.

Ο Ολυμπιακός στη μεταγραφική του ατζέντα έχει το όνομα του Χοσέ Λουίς Παλομίνο, ωστόσο τις τελευταίες μέρες οι Ιταλοί ανέφεραν πως ο παίκτης οδεύει προς τη Σαλερνιτάνα, ωστόσο νέες πληροφορίες από την γείτονα χώρα του “tuttomercatoweb κάνουν λόγο για “ναυάγιο” στις διαπραγματεύσεις λόγο εμπλοκής των πειραιωτών.

Ο Αργεντινός στόπερ δεν έχει βρει το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στην Αταλάντα, με την ομάδα από το Μπέργκαμο να σκοπεύει να προχωρήσει στην πώληση του παίκτη. Σε περίπτωση που οι πληροφορίες από την γείτονα χώρα επιβεβαιωθούν, η ομάδα του Καρβαλιάλ είναι δεδομένο πως θα κινηθεί για την απόκτηση του παίκτη. //ΝΚ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ