Τσουκαλάς: «Το ντέρμπι με την ΑΕΛ έρχεται την κατάλληλη στιγμή»

Ένας εκ των αρχηγών της Νίκης Βόλου, μίλησε στον επίσημο σάιτ της ομάδας ενόψει του μεγάλου ντέρμπι του Σαββάτου, για την 3η αγωνιστική στης Super League 2.

O Σταύρος Τσουκαλάς χαρακτήρισε μεγάλο ντέρμπι το παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΛ, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για αλλαγή κλίματος στην ομάδα, με νίκη το Σάββατο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μέχρι στιγμής η ομάδα δεν είναι αυτή που θα έπρεπε βάσει της ποιότητάς μας και των προσδοκιών που υπήρχαν αλλά και συνεχίζουν να υπάρχουν. Το γνωρίζουμε όλοι μέσα στην ομάδα και πρώτοι εμείς, οι παίκτες. Κατά τη γνώμη μου, το ντέρμπι με την ΑΕΛ έρχεται την κατάλληλη στιγμή. Ό,τι έχει γίνει το αφήνουμε πίσω καθώς ξέρουμε ότι έχουμε την ευκαιρία μ’ ένα καλό αποτέλεσμα να αλλάξουμε την κατάσταση και να κάνουμε μια νέα αρχή.

Το μυαλό μας είναι μόνο στο ματς του Σαββάτου και προσωπικά επειδή έχω παίξει αρκετά ντέρμπι – κι αυτό είναι ένα μεγάλο ντέρμπι – έχω να πω είναι ότι το κίνητρο που έχουμε λειτουργεί ως ηλεκτροσόκ. Είναι ένα παιχνίδι που όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Το πάθος κι η μαχητικότητα είναι στοιχεία που θα ξεχωρίσουν όπως γίνεται φυσικά σε κάθε ντέρμπι. Η συγκέντρωση και κάποια χαρακτηριστικά ατομικής ποιότητας στο τέλος ίσως δώσουν ένα μικρό προβάδισμα στο να νικήσει μία από τις δύο ομάδες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ