Τέλος ο Χαραλαμπίδης από την Προοδευτική | Συνεχίζει με Αλεξόπουλο

Ξαφνικές ανακατατάξεις προέκυψαν στην ομάδα της Super League 2, η οποία αλλάζει προπονητή, μόλις λίγες εβδομάδες πριν το τέλος του φετινού πρωταθλήματος.

Σοβαροί οικογενειακοί λόγοι αναγκάζουν τον Απόστολο Χαραλαμπίδη να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη και την οικογένεια του. Ο έμπειρος κόουτς δεν έχει καταφέρει να λύσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και έτσι, η Προοδευτική θα αναγκαστεί να στραφεί σε άλλες επιλογές. Οι “βυσσινί” θα πορευτούν με τον Γιώργο Αλεξόπουλο ως το τέλος της περιόδου.

Ο 46χρονος τεχνικός την περίοδο 2011/2012 ήταν βοηθός προπονητή του Νίκου Κωστένογλου στην ΑΕΚ και συνέχισε ως βοηθός του στην Ξάνθη, στην Ανόρθωση και στον Απόλλωνα Σμύρνης. Στη συνέχεια ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Α.Ε. Πετραλώνων και του Π.Α.Ο. Καματερού και το καλοκαίρι του 2017 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας Κ20 της ΑΕΚ. Την άνοιξη του 2021 ανέλαβε το πόστο του βοηθού προπονητή στον Α.Ο. Αιγάλεω ως βοηθός του Χαραλαμπίδη και συνέχισε μαζί του στην Προοδευτική, όπου ήταν μαζί του έως τώρα. //Α.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ