Γιουβέντους: «Θα στηρίξουμε τον Φατζόλι»

Oι “μπιανκονέρι” ανακοίνωσαν την πλήρη υποστήριξή τους στο Ιταλό μέσο μέχρι να ολοκληρωθεί η ποινή του και να επιστρέψει στις αγωνιστικές δραστηριότητες.

Ο Νικολό Φατζόλι συνεργάστηκε πλήρως με την εισαγγελία του Τορίνο, καθώς ο ίδιος ζήτησε από μόνος του βοήθεια, ώστε να ξεπεράσει τον εθισμό του στον τζόγο, ενώ έδωσε και ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες στις Αρχές στην υπόθεση του παράνομου στοιχηματισμού και κατέληξε σε συμφωνία ώστε να τιμωρηθεί για διάστημα επτά μηνών εκτός γηπέδων. Με την Γιουβέντους να γνωστοποιεί πως θα στηρίξει πλήρως τον Ιταλό μέσο ώστε να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γιουβέντους:

«Επιβεβαιώνουμε την πλήρη υποστήριξή μας στον Νικολό Φατζόλι στην αντιμετώπιση αυτού του μονοπατιού, παρέχοντας στον νεαρό την απαραίτητη υποστήριξη για την υλοποίηση του υποδεικνυόμενου θεραπευτικού σχεδίου και, όπως προβλέπεται ρητά στη συμφωνία, σε συνεργασία και με την Ομοσπονδία για τον προσδιορισμό των προγραμματισμένων κύκλων συναντήσεων.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο Νικολό, με την υποστήριξη του συλλόγου, των συμπαικτών του, της οικογένειάς του και των επαγγελματιών που τον βοηθούν, θα αντιμετωπίσει τη θεραπευτική και προπονητική διαδικασία με μεγάλο αίσθημα ευθύνης και, μόλις εκπληρωθεί ο αποκλεισμός, θα μπορέσει να επιστρέψει στους αγώνες με τη δέουσα ηρεμία».//ΓΓ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ