Η απόφαση στα χέρια του Μαγκουάιρ

 

Παρά το γεγονός, ότι εξακολουθεί να είναι ο επίσημος αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, ο 30χρονος στόπερ, αποτέλεσε την τελευταία επιλογή του Έρικ Τεν Χαγκ στη θέση που αγωνίζεται φέτος και πλέον το μέλλον του είναι… στον αέρα.

Ο Ολλανδός προπονητής, παραδέχθηκε ότι ο Χάρι Μαγκουάιρ δεν είναι ευχαριστημένος με τον ρόλο και την συμμετοχή του, στους “κόκκινους διάβολους” και τον προέτρεψε να πάρει άμεσα μια απόφαση για το μέλλον του.

«Είμαι χαρούμενος που είναι εδώ και όταν τον χρειαζόμασταν έκανε την δουλειά του. Είναι όμως και μια απόφαση που πρέπει να πάρει. Κανείς δεν θα ήταν ευχαριστημένος με αυτή την κατάσταση. Δεν είναι τόσο καλός. Προπονείται πάντα στο υψηλότερο επίπεδο και σε απόλυτο βαθμό», σχολίασε ο Τεν Χαγκ και πρόσθεσε: «Επομένως, διαχειρίζεται καλά αυτήν την κατάσταση και, ως αρχηγός, είναι σημαντικός για την ομάδα, αλλά έχει ισχυρό ανταγωνισμό με τον Ραφαέλ Βαράν, ο οποίος είναι φανταστικός».

Ο Μαγκουάιρ θα πρέπει να αποφασίσει γρήγορα εάν θα παραμείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν και η πιθανότερη εξέλιξη, θεωρείται να πάρει μεταγραφή.//Α.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ