Οι νέες… φινετσάτες εμφανίσεις της Ιταλίας

Η “Σκουάντρα Ατζούρα”, μετά από 20 χρόνια συνεργασίας με την Puma, αποφάσισε να αλλάξει στρατόπεδο και να ξεκινήσει τη συνεργασία της με την Adidas και το αποτέλεσμα είναι πράγματι πολύ εντυπωσιακό.

Το τέλος της συνεργασίας της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας με την Puma, έφερε αλλαγή σελίδας και παράλληλα την έναρξη αυτής με την Adidas. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό, με το στοιχείο πάνω στο οποίο βασίζεται όπως αναφέρεται και στην επίσημη ανακοίνωση να είναι το μάρμαρο.

Όσοι έχουν επισκεφτεί την Ιταλία θα έχουν διαπιστώσει το πόσο αντιπροσωπευτικό είναι στην κουλτούρα και την αρχιτεκτονική της χώρας ανά τους αιώνες το ιδιαίτερο αυτό πέτρωμα.

Η πρώτη εμφάνιση είναι μπλε, όπως πάντα, ενώ η δεύτερη είναι λευκή με ορισμένες χρωματικές λεπτομέρειες που συναντάμε στο μάρμαρο, εμπνευσμένη από τα ιερά μάρμαρα της χώρας. Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, η χρησιμοποίηση του συγκεκριμένου σχεδίου συμβολίζει τη σημαντική συμβολή της χώρας στον κόσμο της τέχνης από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα.

H νέα εμφάνιση θα φορεθεί για πρώτη φορά την Τετάρτη (18/1) στο φιλικό της Ιταλίας κάτω των 18 ετών με αντίπαλο την αντίστοιχη της Ισπανίας. Εμείς πάντως ανυπομονούμε να δούμε και το πρώτο επίσημο ματς της “Σκουάντρα Ατζούρα”.

Οι νέες… φινετσάτες εμφανίσεις της Ιταλίας
Η δεύτερη εμφάνιση της Εθνικής Ιταλίας εμπνευσμένη από τα ιερά μάρμαρα της χώρας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ