Με Πανταζή στην Ηλιούπολη η Προοδευτική

Όπως ενημέρωσαν με ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι “βυσσινί” θα έχουν τον μέχρι πρότινος βοηθό του Αντώνη Νικοπολίδη στον πάγκο τους, για τον αγώνα της 14ης αγωνιστικής της Super League 2.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης παραιτήθηκε από τον πάγκο της Προοδευτικής, μερικές ημέρες πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος και ο Νεκτάριος Πανταζής πρόκειται να διευθύνει την ομάδα στον αγώνα κόντρα στην Ηλιούπολη.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Προοδευτικής:

Ο μέχρι πρότινος βοηθός του Αντώνη Νικοπολίδη Νεκταριος Πανταζής θα κοουτσάρει την Προοδευτική στο κρίσιμο αγώνα της Κυριακής στην Ηλιούπολη. Μετά την ξαφνική παραίτηση του Νικοπολίδη τρεις μέρες πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος και ενώ έχει μεσολαβήσει διακοπή περισσότερο από ένα μήνα, οι βυσσινί κοιτάνε μπροστά και να μπουν με νέο αέρα στην διεκδίκηση της παραμονής. Σίγουρος απόντας ο Βασίλης Αγγελοπουλος που είναι τιμωρημένος και οι μόνιμα τραυματίες Φλεσμποργκ και Μαρκοπουλιωτης. Ο τελευταίος δειλά δειλά ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό το καλοκαίρι με τη ρήξη χιαστών έχει ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα.//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ