Κόντε: «Το άγχος είναι καύσιμο για εμένα, θα επιστρέψω»

Ο Ιταλός τεχνικός μετά τη λύση συνεργασίας με την Τότεναμ την περσινή σεζόν, αποφάσισε να μείνει εκτός γηπέδων για μερικούς μήνες, με σκοπό να βρει χρόνο με την οικογένεια του.

Ο Αντόνιο Κόντε πέρασε αρκετά δύσκολους μήνες στην Αγγλία για λογαριασμό της Τότεναμ, με την σχέση του με την ομάδα να κλονίζεται από την στιγμή που περιόρισε τις δυνατότητες των παικτών του σε σχέση με αυτές των άλλων κλαμπ της Premier League. Ο Ιταλός τεχνικός σε πρόσφατες δηλώσεις του άφησε το ενδεχόμενο επιστροφής του στους πάγκους, αναφέροντας που του αρέσει το άγχος που επικρατεί σε αυτούς.

Οι δηλώσεις του Αντόνιο Κόντε:

Για την κατάσταση που επικρατεί στους πάγκους: «Το άγχος είναι καύσιμο για μένα, η πίεση παρέχει κίνητρο, γιατί όταν κερδίζεις γίνεται ακόμα καλύτερο. Υπάρχει θετικό και αρνητικό άγχος, για μένα είναι ενέργεια και καθαρή αδρεναλίνη.»

Πως είναι μακριά από το ποδόσφαιρο: «Τώρα έχω αποσυνδεθεί από την πρίζα για να περνάω περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου και τον εαυτό μου. Συνεχίζω να διαβάζω, βλέποντας τι αλλαγές υπάρχουν στο άθλημα και καταλαβαίνω τις νέες καταστάσεις.»

Για την επιστροφή του στους πάγκους: «Όταν επιστρέψω, θα είμαι ακόμη πιο έτοιμος να αντιμετωπίσω τις κορυφαίες προκλήσεις. Ξέρω ότι προέκυψαν κάποιες ιστορίες, αλλά τώρα νιώθω την ανάγκη να αφιερώσω χρόνο στον εαυτό μου και στην κόρη μου, που μεγαλώνει. Είναι μια επιλογή ζωής.»//ΓΡ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ