Καθησυχαστικά τα νέα για Βάασεν

 

Το ρολόι της αναμέτρησης στο Βάαλβαϊκ-Αγιάξ δείχνει το 85ο λεπτό και σε μια ανύποπτη φάση, ο Μπρόμπεϊ συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα της Βάαλβαϊκ, κατέρρευσε.

Ο Ετιέν Βάασεν σόκαρε την ποδοσφαιρική υφήλιο το βράδυ του Σαββάτου (30/09), όταν έχασε τις αισθήσεις του.

Αν και η κατάσταση του τερματοφύλακα έδειχνε εξαιρετικά κρίσιμη, τα νέα που έρχονται από την Ολλανδία είναι καθησυχαστικά, καθώς ο γενικός διευθυντής της ομάδας σε δηλώσεις του όπου ρωτήθηκε σχετικά με την κατάσταση του πορτιέρε, τόνισε πως ο 28χρονος είχε τις αισθήσεις του όταν μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του γενικού διευθυντή:

«Ο Ετιέν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Είχε τεράστιο αντίκτυπο στους παίκτες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς που ακολούθησαν το πρωτόκολλο και ξεκίνησαν αμέσως την ανάνηψη. Τότε σκεφτήκαμε ότι υπήρχε κάποιο καρδιακό πρόβλημα. Τουλάχιστον τώρα δεν φαίνεται έτσι. Είχε συγκρουστεί με το πόδι ή το γόνατο του Μπρόμπι, στο κεφάλι. Ο Ετιέν λιποθύμησε. Ο φόβος υπάρχει, αλλά όταν έφυγε από το γήπεδο είχε τις αισθήσεις του. Βρίσκεται στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα ανακαλυφθούν σοβαρά πράγματα εκεί. Ήμουν στα αποδυτήρια με τη γυναίκα του που ήρθε από το σπίτι. Ήταν κι αυτή εκεί. Οι γιατροί έκαναν τη δουλειά τους»//ΝΚ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ