Η ενημέρωση της Βάαλβαϊκ για τον Βάασεν

 

Η ομάδα από την Ολλανδία με επίσημη ενημέρωση της καθησύχασε τον κόσμο για την κατάσταση του τερματοφύλακα, τονίζοντας πως τώρα το μόνο που χρειάζεται είναι ξεκούραση.

Όλο και πιο ενθαρρυντικά είναι τα νέα για τον πορτιέρε της Βάαλβαϊκ, καθώς μετά την δήλωση του γενικού διευθυντή της ομάδας που αποκάλυψε πως ο παίκτης είχε τις αισθήσεις του όταν μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου, ήρθε και η επίσημη ενημέρωση από την ομάδα που τόνιζε πως, το μόνο που χρειάζεται πλέον ο Βάασεν είναι ξεκούραση.

Η ανακοίνωση της Βάαλβαϊκ:

«Μετά την ενημέρωσή μας χθες το βράδυ, μπορούμε να αναφέρουμε ότι ο τερματοφύλακάς μας Ετιέν Βάασεν είχε μια καλή βραδιά και συνέχισε την αποθεραπεία του.

Για τον Ετιέν είναι σημαντικό προς το παρόν να μπορέσει να αναρρώσει με ηρεμία τις επόμενες ώρες και μέρες. Θα θέλαμε λοιπόν να σας παρακαλέσουμε να δώσετε σε αυτόν και την οικογένειά του χρόνο και ξεκούραση για αυτό», συμπληρώνει στην ανακοίνωσή του ο ολλανδικός σύλλογος.

«Εκ μέρους όλων στη Βάαλβαϊκ, ευχόμαστε στον Ετιέν, και σε όλους τους ανθρώπους γύρω του, πολλή δύναμη. Ελπίζουμε να τον δούμε ξανά στο σύλλογο σύντομα». //ΝΚ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ