Ντελ Μπόσκε: «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα κερδίσουμε τη Γερμανία»

Ο άλλοτε τεχνικός της Εθνικής Ισπανίας σε δηλώσεις του τόνισε πως οι "φούριας ρόχας" έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους τέσσερις της διοργάνωσης, απέναντι στα "πάντσερ".

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε:

«Η Ισπανία είναι το φαβορί, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα κερδίσουμε» δήλωσε ο άλλοτε τεχνικός της Εθνικής Ισπανίας Βιθέντε Ντελ Μπόσκε.

«Η Ισπανία παίζει πιο γρήγορα και με υψηλότερο ρυθμό από τη Γερμανία. Είμαι ακράδαντα πεπεισμένος ότι θα περάσουμε», τόνισε ο Ντελ Μπόσκε, ο οποίος κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 και το Euro 2012 με την Ισπανία.

«Δεν θέλω να είμαι ασεβής και πρέπει επίσης να είμαστε ταπεινοί. Γενικά, όμως, βλέπω την Ισπανία καλύτερη από πολλές απόψεις, ακόμα κι αν η Γερμανία παίζει καλά στην επίθεση, ειδικά με τον Μουσιάλα. Είμαστε το φαβορί, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα κερδίσουμε. Είμαστε καλοί στην επίθεση και στην άμυνα. Παρόλο που οι δύο καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης θα αναμετρηθούν την Παρασκευή και η Γερμανία έχει το πλεονέκτημα να παίζει εντός έδρας», πρόσθεσε ο πρώην προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Όσο για την πιθανότητα η «ρόχα» να κατακτήσει ένα τέταρτο Euro: «Αυτό θα ήταν φανταστικό για το ισπανικό ποδόσφαιρο συνολικά. Και μην ξεχνάμε: η Ισπανία θα ξεπερνούσε τη Γερμανία κατακτώντας τέσσερις τίτλους Euro και θα κρατούσε μόνη της το ρεκόρ. Ελπίζω να ξεκινήσει μια νέα εποχή και οι οπαδοί μας να είναι χαρούμενοι».//ΔΜ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ