Εν αναμονή της απόφασης της UEFA για το Βιγιαρεάλ – Μακάμπι Χάιφα

H κόντρα της ισπανικής ομάδας με την Μακάμπι στο “Estadio de la Cerámica” στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για το Europa League είναι στον “αέρα”, ενώ το ίδιο φυσικά ισχύει και για τη ρεβάνς, όπου ο σύλλογος από το Ισραήλ καλείται να υποδεχτεί το σύνολο του Πατσέτα, εξαιτίας της πολεμικής σύρραξης στην οποία έχουν εμπλακεί οι Ισραηλινοί και οι Παλαιστίνιοι.

Η διοίκηση της Μακάμπι Χάιφα άναψε το… πράσινο φως στους ξένους παίκτες της να αφήσουν το Ισραήλ για την ασφάλειά τους, ενώ η πρώτη προπόνηση μετά από την έναρξη του πολέμου πραγματοποιήθηκε με αρκετές απουσίες, σε ιδιαίτερα περιορισμένο σχήμα, όταν το επιτελείο χωρίστηκε σε ομάδες των 4-5 παικτών όπως συνέβη επί του Covid, για να διατηρήσουν τη φυσική τους κατάσταση.

Οι δραματικές εξελίξεις που έχουν φέρει το Ισραήλ σε πολεμική κατάσταση με την Παλαιστίνη, έχουν οδηγήσει στην αναβολή αρκετών αναμετρήσεων ισραηλινών ομάδων. Έτσι, παραμένει άγνωστο το αν θα γίνει κανονικά το ματς μεταξύ της Βιγιαρεάλ και της Μακάμπι Χάιφα στις 26 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου στο Europa League, στον οποίο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, καθώς περιμένουν την απόφαση της UEFA.//ΓΓ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ