Ανακοίνωσε Κοσίδη η Φένλο (video)

Η ολλανδική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του υψηλόσωμου στράικερ της  ΑΕΚ, με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο χωρίς να υπάρχει οψιόν αγοράς.

Στα βήματα του Γιώργου Γιακουμάκη βαδίζει ο Μιχάλης Κοσίδης, καθώς σήμερα η Φένλο η ομάδα που έκανε γνωστό στην Ευρώπη τον Κρητικό φορ, έκανε γνωστή την απόκτηση του σέντερ φορ της “ένωσης”, με τη μορφή δανεισμού. Μάλιστα, στη συμφωνία δεν περιλαμβάνεται κάποια οψιόν για την απόκτηση του παίκτη.

Κατά την παρουσίαση του, ο διεθνής επιθετικός με την Κ21 δήλωσε χαρούμενος που βρίσκεται στο Φένλο και έτοιμος να πάρει αρκετά λεπτά συμμέτοχης. Παράλληλα, ο τεχνικός της ομάδας από την Ολλανδία μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη, καθώς τόνισε ότι ο ποδοσφαιριστής είναι ακριβώς αυτό που ψάχνει στην ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Ήθελα να έρθω εδώ γιατί ένιωσα από την πρώτη στιγμή ότι ο σύλλογος έχει μεγάλη εμπιστοσύνη σε μένα και θα ήθελε να με έχει στο ρόστερ του»,

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στο Φένλο και νιώθω τιμή που είμαι μέρος αυτού του μεγάλου συλλόγου με πλούσια ιστορία. Ελπίζω να έχω όσο το δυνατόν περισσότερα λεπτά εδώ και να βοηθήσω τον σύλλογο να πετύχει»,

«Ο Μιχάλης είναι ένας επιθετικός που με την ηλικία και τη νοοτροπία του ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ που ψάχνουμε. Έχει μήκος και είναι δυνατός στον αέρα. Με αυτό μπορεί να έχει αξία για την ομάδα ως σημείο επαφής και επίσης πιστεύουμε ότι μπορεί επίσης να μας βοηθήσει να παίξουμε ποδόσφαιρο. Ως εκ τούτου, είμαστε χαρούμενοι που θέλει να εξελιχθεί περαιτέρω εδώ αυτή τη σεζόν», είπε χαρακτηριστικά ο υπηρεσιακός τεχνικός διευθυντής της Φένλο, Μαρκ φαν Χίντουμ.

Όσο για την παρουσίασή του ήταν πολύ ιδιαίτερη, καθώς έγινε με Ζορμπά και γιαούρτι.//ΝΚ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ