Σον για Κόντε: «Θα έπρεπε να δείξω περισσότερα, αλλά δεν μπόρεσα και νιώθω υπεύθυνος που έφυγε»

Ο Νοτιοκορεάτης σταρ σε δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του για την απόλυση του Ιταλού τεχνικού από την Τότεναμ, ανέλαβε και ο ίδιος μερίδιο ευθύνης, καθώς τόνισε ότι θα έπρεπε να δείξει περισσότερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Χέουνγκ Μιν Σον, έκανε δηλώσεις μετά το φιλικό της Νότιας Κορέας με την Ουρουγουάη, στις οποίες στάθηκε στο… τέλος της συνεργασίας του Αντόνιο Κόντε με την Τότεναμ.

Ο Νοτιοκορεάτης σταρ τόνισε ότι νιώθει και ο ίδιος υπεύθυνος για την αποχώρησή του, καθώς θα έπρεπε να αποδώσει καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να μείνει ο Ιταλός στην τεχνική ηγεσία των “πετεινών”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σον:

«Λυπάμαι πολύ γι’ αυτόν. Είναι ένας προπονητής παγκόσμιας – κλάσης, είχαμε σπουδαίο ταξίδι μαζί, τον ευχαριστώ πολύ. Δεν ξέρω πως άλλοι παίκτες σκέφτοναι γι’ αυτό, αλλά λυπάμαι γι’ αυτόν.

Θα έπρεπε να δείξω περισσότερα, αλλά δεν μπόρεσα. Δεν μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα και νιώθω υπεύθυνος που έφυγε από την ομάδα.

Σίγουρα έχει μια θαυμάσια ικανότητα και εμπειρία σαν προπονητής και είμαι βέβαιος ότι θα έχει επιτυχία στη νέα του ομάδα. Στην επιστροφή μου στην Τότεναμ, θέλω να τελειώσω το υπόλοιπο της σεζόν με έναν σπουδαίο τρόπο με τους συμπαίκτες μου, στην ομάδα μας».//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ