“Σύννεφα” στη σχέση του Κόντε με τους παίκτες της Τότεναμ

 

Θέμα χρόνου θα πρέπει να θεωρείται η λύση της συνεργασίας του Ιταλού τεχνικού με τα “σπιρούνια, καθώς έχει χάσει τον έλεγχο των αποδυτηρίων, μετά τις δηλώσεις του κατά των ποδοσφαιριστών του για τις πρόσφατες αποτυχίες της ομάδας.

«Δεν παίζουμε σαν μια πραγματική ομάδα, οι εγωιστικές στάσεις, υπερισχύουν της συλλογικότητας. Οι ομάδες μου είναι συνηθισμένες να είναι πολύ σταθερές. Και σ΄αυτόν τον τομέα, δεν σημειώνουμε πρόοδο. Χωρίς καρδιά και χωρίς πνεύμα νικητή, μπορεί να χάσουμε από οποιονδήποτε», δήλωσε προ ημερών ο Αντόνιο Κόντε, ενώ μετά τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Champions League και του Κυπέλλου Αγγλίας, τόνισε: «Οι παίκτες πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη και να ανακτήσουν την επιθυμία τους για νίκη. Διαφορετικά, η σκέψη για συμμετοχή στο Champions League, θα είναι μια ψευδαίσθηση».

Δεδομένης της δυσαρέσκειας σημαντικής μερίδας των ποδοσφαιριστών προς το πρόσωπο του Ιταλού τεχνικού, η κατάσταση βρίσκεται στα χέρια του προέδρου της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι, ο οποίος είναι και αυτός που θα αποφασίσει εάν θα λήξει πρόωρα το πανάκριβο (σ.σ. 17 εκ. ευρώ ετησίως) συμβόλαιο του Αντόνιο Κόντε ή εάν θα το εξαντλήσει μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο.//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ