Το σχέδιο κατά της αποχώρησης Κρόος

 

Αντσελότι, σύλλογος και αποδυτήρια ελπίζουν να μην φύγει ο Γερμανός στο τέλος της σεζόν και ψάχνουν να βρουν τη φόρμουλα που θα τον κρατήσει στην ομάδα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ήδη στην διαδικασία προγραμματισμού της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον Κρόος να έχει κάνει γνωστό πως σκέφτεται να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν. Ο σύλλογος όμως, έχει ως σκοπό να πείσει τον Γερμανό να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα για έναν ακόμη χρόνο, με την απόφαση να είναι καθαρά στο χέρι του διεθνή μέσου.

Ο Φλορεντίνο Πέρεζ, θεωρεί πως ο Τόνι Κρόος είναι μια από τις καλύτερες μεταγραφές του, ξεκαθαρίζοντας πως οι πόρτες της ομάδας θα είναι πάντα ανοιχτές για εκείνον. Ο Κάρλο Αντσελότι αποτελεί μια ακόμη δυνατή φυσιογνωμία, που μπορεί να μπει… μπροστά και να πείσει τον Κρόος να συμφωνήσει με την ομάδα. Ο πρώτος μεγάλος υποστηρικτής του Toni Kroos είναι ο Florentino Pérez, ο οποίος θεωρεί ότι ο μέσος ήταν μια από τις καλύτερες μεταγραφές του, μετρώντας τα δύο στάδια στον σύλλογο παρά το γεγονός ότι η λίστα των galacticos είναι μεγάλη. Μάλιστα, είναι μια από τις μεγάλες του αδυναμίες και ήδη έχει ξεκαθαρίσει ότι οι πόρτες είναι ανοιχτές για άλλη μια ανανέωση.

Στα αποδυτήρια είναι ιδιαίτερα αγαπητός, με τον Τσουαμενί να αποκαλύπτει πως η παρουσία του στην ομάδα τον βοηθά να βελτιωθεί, κάνοντας την προσαρμογή του ακόμη πιο εύκολη.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ