Το γαλλικό κλειδί κόντρα στη Καραμπάγκ

 

Η προετοιμασία συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό για το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν και ο Μίτσελ προβληματίζεται για τον τρόπο που θα παρατάξει τον Ολυμπιακό μεσοεπιθετικά.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά, φαίνεται ότι συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να πάρει χρόνο συμμετοχής απέναντι στην Καραμπάγκ, προκειμένου να δώσει περισσότερες λύσεις στην δημιουργία του παιχνιδιού, αλλά και μεγαλύτερη αξιοπιστία στις στατικές φάσεις του Ολυμπιακού.

Επίσης, έχουν αξία όσα δήλωσε ο Γκούρμπαν Γκουρμπάνοβ. Αναλυτικά, όσα είπε ο Αζέρος προπονητής: «Ο κόσμος πάντα περιμένει τη νίκη ακόμα και με έναν αντίπαλο όπως ο Ολυμπιακός. Ότι με όποιον παίζουμε πρέπει να νικήσουμε. Αυτό μας δίνει την ώθηση να γίνουμε πιο δυνατοί και υπεύθυνοι. Οι παίκτες το καταλαβαίνουν αυτό. Θα προσπαθήσουν να εκπληρώσουν τις προσδοκίες που υπάρχουν», σχολίασε ο Γκούρμπαν Γκουρμπάνοβ στον Τύπο της χώρας.

Όσο για το τι τον προβληματίζει; «Εμείς θα κοιτάξουμε το δικό μας παιχνίδι. Εάν μπορούμε να διεκδικήσουμε τη νίκη και να πάρουμε το ματς αυτό και θα κάνουμε. Δεν μπορώ να πω ότι έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου ως απάντηση για τον προβληματισμό. Ίσως έχουμε κάποια ζητήματα στην προετοιμασία. Έχουμε στο μυαλό μας πως ο Ολυμπιακός έχει νέο προπονητή, οπότε θα είναι μία άλλη ομάδα. Θα είναι διαφορετικός λόγω του προπονητή του. Το βασικό για εμάς να πάμε με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες στον αγώνα και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο», συμπλήρωσε ο έμπειρος τεχνικός.

Ακούστε αναλυτικά όσα μετέφερε στην ΕΡΑΣΠΟΡ ο Γιάννης Ράνιος.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ