Μπούσης: «Θέλω νέο γήπεδο στα επόμενα τρία χρόνια»

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, μίλησε στον αγιασμό των νέων εγκαταστάσεων των “Κρητικών” τονίζοντας πως επιθυμεί και καινούργιο γήπεδο χωρητικότητας 12 χιλιάδων θέσεων.

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής (12/11) ο αγιασμός των νέων εγκαταστάσεων του ΟΦΗ στο ΒΑΚ. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Μιχάλης Μπούσης, μίλησε στο περιθωριο της εκδήλωσης, τονίζοντας πως επιθυμεί ο ΟΦΗ να αγωνίζεται σε νέα αρένα, 12 χιλιάδων θέσεων, μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Ήταν μεγάλη τιμή ότι έγινε σήμερα. Δεν είναι μόνο για την πρώτη ομάδα αλλά και για τις ακαδημίες γιατί δίνουμε ένα όνειρο και όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό παίρνουν βάσεις και είναι ένα μεγάλο κίνητρο για όλα τα παιδιά. Aυτοί που έφτιαξαν το γήπεδο έφυγαν από την ζωή έτσι και εμείς σε κάποιο σημείο της ζωής μας δεν θα είμαστε εδώ αλλά αυτά θα μείνουν στον ΟΦΗ, τον κόσμο του και το Ηράκλειο.

Είναι κάτι που το έχει ανάγκη ο ΟΦΗ, αυτό χτίζεται από τις μικρές ηλικίες και από εκεί πρέπει να ρίξουμε χρήματα στις υποδομές και τις ακαδημίες. Πάντα σαν Μιχάλης Μπούσης χαίρομαι με τις Ελληνικές ομάδες, χαίρομαι σαν Έλληνας. Αυτό το αρνητικό που δεν στηρίζουμε τον Έλληνα και τις ελληνικές ομάδες είναι ανόητο. Η Ελλάδα είναι μια πολύ ωραία χώρα και πρέπει να βγάλουμε προς τα έξω την αγάπη και την φιλοξενία».

Για το νέο γήπεδο του ΟΦΗ: «Πάντα θα θέλαμε να μείνουμε σε ένα γήπεδο που είμαστε όμως είναι τζάμπα κόπος όταν δεν έχει τις άδειες και δεν μπορείς να κάνεις δουλειά. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να αποκτήσουμε γήπεδο 12.000 θέσεων. Θα πρέπει σιγά σιγά να μπούμε στην διαδικασία να αποκτήσουμε νέο γήπεδο και το θέλω μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.

Δεν θέλω να συμβεί αυτό που έγινε με τα γήπεδα της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού και μέσα στο επόμενο εξάμηνο πρέπει να πάρουμε την απόφαση και μετά να πούμε μέσα στο νέο γήπεδο. Θέλω κάτι που μαζί με τον κ. Αρναουτάκη θα βρούμε λύση να το κάνουμε σωστά και δεν θέλω να γίνει λάθος με το μέρος. Το γήπεδο πρέπει να είναι μέσα στην πόλη του Ηρακλείου και να μείνει στο Ηράκλειο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ