Κλοπ: «Αιφνιδιάστηκα όταν άκουσα ότι φεύγει ο Χέντερσον, θα μας λείψει»

 

Ο προπονητής της Λίβερπουλ μίλησε για την αποχώρηση του Άγγλου μέσου, τονίζοντας πως δεν ήταν προετοιμασμένος για την απόφασή του να εγκαταλείψει τους “ρεντς”.

Ο αρχηγός των “κόκκινων”, Τζόρνταν Χέντερσον, είναι έτοιμος για το ταξίδι του στη Μέση Ανατολή, καθώς ανακοινώθηκε από την Αλ Ετιφάκ, αποχωρώντας από το “Άνφιλντ” μετά από 12 συνεχόμενα χρόνια παρουσίας του σε αυτό.

Για την απόφαση του έμπειρου Άγγλου χαφ μίλησε ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος παραδέχθηκε πως αιφνιδιάστηκε όταν έμαθε τις προθέσεις του πρώην αρχηγού των “ρεντς”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ:

«Φυσικά και αιφνιδιάστηκα όταν άκουσα πως ο Χέντερσον θέλει να φύγει. Είχαμε μια όμορφη σχέση για οκτώ χρόνια. Γνώριζε την κατάσταση και ότι θέλαμε να τον κρατήσουμε, αλλά εφόσον ήθελε να φύγει δεν θα του πετούσαμε πέτρες για να τον εμποδίσουμε.

Ο Τζόρνταν θα μας λείψει και θα του λείψουμε. Πρέπει να προχωρήσουμε και θα το κάνουμε, είναι ξεκάθαρο. Είναι απολύτως σημαντικό να δυναμώσουμε τη μεσαία γραμμή μας. Αρχικά ο κόσμος θέλει αλλαγές, έπειτα ανησυχούν όλοι για τις αλλαγές. Εμείς είμαστε αισιόδοξοι και ταυτόχρονα ενθουσιασμένοι».//Γ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ