Ενεργοποιείται ο Ιωνικός | Προπονητής ο Τσίκληρας, “GM” ο Δούνης

 

“Καπνός” στην ομάδα της Νίκαιας που δίνει τα… κλειδιά του πάγκου εξαρχής στον νεαρό τεχνικό που βοήθησε στην παραμονή τη σεζόν 2021-22 στην Basket League, ενώ ο Θανάσης Δούνης αναλαμβάνει ως τζένεραλ μάνατζερ. Γνωστό και το πλάνο.

Δεν πάνε ημέρες που ο Ερασιτέχνης Ιωνικός είχε εκφράσει την ανησυχία του για τη “σιγή ιχθύος” που επικρατούσε από την πλευρά της ΚΑΕ, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες της Basket League έκαναν τον προγραμματισμό τους και έμπαιναν σε ρυθμούς προετοιμασίας. Οκτώ 24άωρα αργότερα, έγινε γνωστό το πλάνο των “κυανόλευκων” που θα υλοποιηθεί ξανά με… νέο αίμα στο ρόστερ, τον Άγγελο Τσίκληρα στον πάγκο και “GM” τον Θανάση Δούνη.

Η ανακοίνωση του ιστορικού συλλόγου που καλείται να “τρέξει” τον προγραμματισμό του άμεσα. Το επόμενο διάστημα θα γίνει γνωστό και το σταφ:

Ο Άγγελος Τσίκληρας θα συνεχίσει να βρίσκεται στη θέση του προπονητή και τη νέα αγωνιστική περίοδο. General Manager αναλαμβάνει ο Θανάσης Δούνης.

 Η ΚΑΕ Ιωνικός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άγγελο Τσίκληρα, ο οποίος θα είναι ο πρώτος προπονητής για τη νέα σεζόν στην Basket League. 

Ο Άγγελος Τσίκληρας ήταν ο άνθρωπος που οδήγησε την ομάδα στην επίτευξη του στόχου της, τόσο την περασμένη σεζόν 2021-2022, όσο και τη σεζόν 2020-2021 στην Basket League.

Η φιλοσοφία και το πλάνο παραμένουν ίδια και αυτά είναι η ανάπτυξη νέων Ελλήνων παικτών. 

Ακόμη η ΚΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Θανάση Δούνη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του General Manager. Ο Θανάσης Δούνης επιστρέφει στην ΚΑΕ Ιωνικός στη θέση του General Manager, έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο του μπάσκετ.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και το υπόλοιπο προπονητικό και τεχνικό σταφ.

Ο Άγγελος Τσίκληρας δήλωσε για την ανανέωση της συνεργασίας του με την ΚΑΕ: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΚΑΕ Ιωνικός για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, δίνοντας μου την ευκαιρία να αναλάβω τη θέση του προπονητή. Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια, παρά μόνο η σκληρή δουλειά στο παρκέ. Με τη στήριξη του Ερασιτέχνη Ιωνικού και του κόσμου της Νίκαιας όλοι μαζί ευελπιστούμε για κάτι καλό τη νέα σεζόν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ