Στενεύει ο κλοιός για τον Ιωνικό…

 

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης κρούοντας τον… κώδωνα του κινδύνου και προειδοποιώντας για ένα “εξαιρετικά δυσοίωνο μέλλον”.

Ο Ερασιτέχνης Ιωνικός προχώρησε σε ανακοίνωση έκτακτου διοικητικού συμβουλίου γύρω από την ομάδα μπάσκετ των Νικαιωτών. Όπως υποστηρίζει η ανακοίνωση, κάθε προσπάθεια επικοινωνίας με την ΚΑΕ έχει καταλήξει στο κενό, ενώ προειδοποίει και για ένα εξαιρετικά δυσοίωνο μέλλον για τον σύλλογο, ενάμιση μήνα πριν από το “τζάμπολ” της Basket League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας πως από τις 11/6 που πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του ερασιτέχνη με την ΚΑΕ δεν υπήρξε ΚΑΜΙΑ επίσημη ενημέρωση από την πλευρά της ΚΑΕ για το μέλλον της ομάδας.

Οι προσπάθειες επικοινωνίας από την πλευρά μας έπεσαν στο κενό αφήνοντας άπαντες σε άγνοια για το μέλλον της ομάδας μας το οποίο και φαντάζει εξαιρετικά δυσοίωνο καθώς βρισκόμαστε ήδη στα τέλη Αυγούστου.

Συνεπώς ενημερώνουμε πως την Πέμπτη 25/8 στις 20.00 προγραμματίστηκε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του ερασιτέχνη Ιωνικού (ανοιχτό και για όλα τα μέλη του ερασιτέχνη) στο οποίο θα οριστεί ΑΜΕΣΑ Γενική Συνέλευση μελών και φιλάθλων -έπειτα και από αίτημα δεκάδων φιλάθλων εδώ και εβδομάδες- όπου θα συζητηθεί η επόμενη μέρα του τμήματος μπάσκετ.

Θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες ανακοίνωση σχετικά με την ακριβή ημέρα και ώρα της Γενικής Συνέλευσης“.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ