Η Άρσεναλ η πρώτη ομάδα που παρέχει υπηρεσία νοηματικής στο γήπεδο

 

Σπουδαία πρωτοβουλία των “κανονιέρηδων”, η οποίοι μαζί με τη φιλανθρωπική οργάνωση Level Playing Field προσφέρουν τη χρήση διερμηνέων σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας τους.

Η Άρσεναλ με την πρωτοβουλία, για χρήση διερμηνέων της νοηματικής γλώσσας στα matrix του γηπέδου, σε συνεργασία με την καμπάνια Unite for Access της φιλανθρωπικής οργάνωσης Level Playing Field, έγινε η πρώτη ομάδα που παρέχει αυτή την υπηρεσία στους φιλάθλους της.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Άρσεναλ, Βινάι Βενκατέσαμ, δήλωσε: «Αποστολή μας είναι να διασφαλίσουμε ότι όλοι αισθάνονται ευπρόσδεκτοι στην Άρσεναλ. Η εισαγωγή του BSL στο Έμιρεϊτς έγινε με πολλή σκληρή δουλειά από υποστηρικτές και συναδέλφους και θα συνεχίσουμε να πιέζουμε για να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι υποστηρικτές μας, ανεξάρτητα από το υπόβαθρό τους, μπορούν να βιώσουν την εμπειρία με τον ίδιο τρόπο».

Η χρήση του BSL σε ποδοσφαιρικούς αγώνες έχει αυξηθεί, με τον εθνικό ύμνο να παρέχεται με τον ίδιο τρόπο στο Wembley ενόψει του τελικού του Carabao Cup τον περασμένο μήνα.

Ο Κωφός υποστηρικτής της Άρσεναλ, Christopher Clelland, δήλωσε: «Αυτό είναι ένα τεράστιο βήμα για την Άρσεναλ και τους κωφούς οπαδούς, οι οποίοι μπορούν τώρα να απολαμβάνουν την ίδια πρόσβαση στις πληροφορίες με τους άλλους οπαδούς και να συμπεριλαμβάνονται σε οποιεσδήποτε συζητήσεις, συνεντεύξεις και ειδικές εκδηλώσεις πριν από τον αγώνα».//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ