Χριστοδουλόπουλος: «Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, το επίπεδο είναι υψηλό»

Ο Έλληνας επιθετικός των “κίτρινων” στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, μίλησε για το βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης με την Ντιναμό Κιέβου και στάθηκε στο γεγονός ότι πρέπει να ελαχιστοποιήσουν τα λάθη από την ομάδα του.

Ο Άρης είναι έτοιμος για τις αναμετρήσεις με την Ντιναμό Κιέβου. Αρχής γενομένης την Πέμπτη στο “Κλ.Βικελίδης” (10/08, 21:15 ΕΡΑ ΣΠΟΡ) για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Confernece League.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μίλησε για την δυσκολία του αγώνα με την ουκρανική ομάδα, τονίζοντας ότι το επίπεδο είναι υψηλό, το βαθμό συγκέντρωσης που χρειάζεται να έχει η ελληνική ομάδα. Μάλιστα, στάθηκε στο γεγονός ότι πρέπει να λιγοστέψουν τα λάθη τους.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Αρχικά είπε:
«Σε αυτό το επίπεδο, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια πόσο μάλλον απέναντι σε μία ιστορική ομάδα όπως η Ντιναμό Κιέβου. Από αγώνα σε αγώνα γινόμαστε καλύτεροι, με την βοήθεια του κι εφόσον εμείς δώσουμε το… σύνθημα να τους φέρουμε πιο κοντά μας. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, το επίπεδο είναι υψηλό. Ήμαστε προετοιμασμένοι για να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου.»

Πρόσθεσε:
«Σε αυτό το επίπεδο κάθε λάθος τιμωρείται, θέλει συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό για να χτυπήσουμε τις αδυναμίες του αντιπάλου. Ο κόσμος μόνο βοήθεια μπορεί να δώσει, κάθε μέρα βελτιωνόμαστε και πρέπει να λειτουργήσουμε σαν… ένα».

Τέλος σημείωσε:
«Πίεση στο προηγούμενο παιχνίδι υπήρχε, για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Το όνομα του Άρη δεν έπρεπε να μπει σε μία λίστα αποκλεισμού από την Αραράτ. Ήταν σημαντική πρόκριση αλλά δεν σταματάμε εδώ. Έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία να δείξουμε ποιοι ήμαστε. Η Ντιναμό μπορεί να μην είναι η ομάδα του παρελθόντος, αλλά δεν παύει να είναι ένα μεγάλο όνομα. Πίεση υπάρχει αλλά εμείς πρέπει να την κάνουμε δημιουργική».//ΓΓ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ