ΑΕΛ: «Συγχαρητήρια στον “άξιο” διαιτητή της σημερινής φαρσοκωμωδίας»

Η Λάρισα εξέδωσε ανακοίνωση μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, με την οποία εκφράζει τα έντονα παράπονά της για τη διαιτησία. 

Ο Ατρόμητος νίκησε με 4-0 την ΑΕΛ στο Περιστέρι και πήρε το εισιτήριο για τους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους “βυσσινί” να έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Αριστείδη Βάτσιου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ συστήνει αυτοσυγκράτηση προς όλους τους παράγοντες της ομάδας και τους χιλιάδες αγνούς φιλάθλους μας, που βίωσαν απόψε στο Περιστέρι άλλη μία άδικη και ανερυθρίαστη διαιτησία, να προδικάζει το τελικό αποτέλεσμα με τον πλέον απροκάλυπτο τρόπο.

Μπορεί ο αγώνας να διεξήχθη σε άδειες κερκίδες αλλά το φίλαθλο κοινό και είδε και έκρινε.

Όσο συνεχίζονται και συντελούνται ποδοσφαιρικά εγκλήματα αυτού του επιπέδου, ο κόσμος θα απομακρύνεται συνεχώς από τα γήπεδα.

Ας αποφασίσει η πολιτεία τι είδους ποδόσφαιρο και γενικότερα τι αθλητισμό επιθυμεί.

Αυτό που βιώνουμε συνεχώς και με ένταση τα τελευταία χρόνια, καθιστά αναμφίβολα το προϊόν μας ως ένα από τα πλέον διεφθαρμένα του κόσμου.

Συγχαρητήρια στον “άξιο” διαιτητή της σημερινής φαρσοκωμωδίας και καλή περαιτέρω σταδιοδρομία του ευχόμαστε. Με τέτοιες επιδόσεις είναι βέβαιο ότι θα κατακτά συνεχώς επαγγελματικά επίπεδα. Αρκεί στο τέλος να μην “σφυρίζει” μόνος του».//Λ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ