Σιντιμπέ: «Δείξαμε ότι είμαστε σύνολο, ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο μας»

Σιντιμπέ: «Δείξαμε ότι είμαστε σύνολο, ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο μας»

Ο 30χρονος ακραίος αμυντικός της ΑΕΚ αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης στο παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό και αποκάλυψε τι ζήτησε ο Ματίας Αλμέιδα από τους παίκτες, ενώ δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τον κόσμο της “Ένωσης” για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν.

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ αναδείχθηκε MVP του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας, μέσω της ψηφοφορίας των μελών της κοινότητας της “Ένωσης” στο Viber. Ο Γάλλος ακραίος αμυντικός μίλησε στο κανάλι της ΑΕΚ στο YouTube, αποκαλύπτοντας τι είπε ο Ματίας Αλμέιδα στους παίκτες πριν από το ματς, ενώ αναφέρθηκε και στην εκπληκτική ατμόσφαιρα που έζησε στην OPAP ARENA.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ:

«Για μένα το πιο σημαντικό ήταν να κερδίσει η ομάδα. Αυτό είχαμε όλοι στο μυαλό μας, οπότε είμαι χαρούμενος, όχι τόσο για την ατομική διάκριση, αλλά για την επιτυχία της ομάδας.

Αυτό που μας είχε πει ο προπονητής πριν από τον αγώνα ήταν ότι έπρεπε να δείξουμε το απαραίτητο πάθος, το ίδιο πάθος που δείχνουμε και στις προπονήσεις.

Θέλαμε να δείξουμε ότι η ομάδα δεν αποτελείται από 11 ποδοσφαιριστές, αλλά από το σύνολο των ποδοσφαιριστών. Και αυτό που ζήτησε από όλους ήταν να μπούμε, να το απολαύσουμε, να το διασκεδάσουμε.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο μας, γιατί αυτό που έζησα σήμερα ήταν κάτι το εξαιρετικό. Είδα όλων των ειδών ηλικίες, είδα γυναίκες, ηλικιωμένους ανθρώπους, παιδιά να το πανηγυρίζουν.

Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό ο κόσμος μάς υποστήριξε, δημιούργησε μία εξαιρετική ατμόσφαιρα και πραγματικά θα ήθελα να τους ευχαριστήσω πολύ».//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ