Πινέδα: «Υπέροχο να ακούς τον ύμνο του Champions League από κοντά»

Στο μεξικάνικο “TNT Sports” μίλησε ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ και αναφέρθηκε τόσο στο Champions League, όσο και στην απόδοσή του στο γήπεδο όσο βρίσκεται στην Ελλάδα.

Συνέντευξη παραχώρησε κατά την παρουσία του στο Βέλγιο ο Ορμπελίν Πινέδα, μιλώντας σε Μέσο της χώρας του το οποίο βρέθηκε στην Αμβέρσα. Ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός μίλησε στο γνωστό τηλεοπτικό δίκτυο σχετικά με την εμπειρία του να αγωνίζεσαι σε επίπεδο Champions League, ενώ δεν έμεινε μόνο εκεί.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του 27χρονου παίκτη της ΑΕΚ:

 «Όλα μου έρχονται στο μυαλό, γιατί όπως είπα και την προηγούμενη ημέρα από τον αγώνα, άκουγα τον ύμνο του Champions League στο σπίτι μου και τώρα στην πραγματικότητα. Είσαι εκεί στο γήπεδο και ακούς τον ύμνο από κοντά. Ακούς τους ανθρώπους, τους συναδέλφους μου. Είναι κάτι το υπέροχο. Γι’ αυτό και το χαμόγελο της ημέρας οφείλεται σε αυτό. Στο να απολαύσεις αυτά τα παιχνίδια και να κάνεις το επόμενο βήμα, που είναι το επόμενο παιχνίδι

Από την πρώτη στιγμή που έφτασα στην Ελλάδα μου έχουν συμπεριφερθεί πολύ καλά. Τόσο ο κόσμος, όσο και οι συμπαίκτες μου με έχουν στηρίξει. Είμαι ένας απ’ αυτούς, που προσπαθώ να βελτιωθώ και να συνεισφέρω το δικό μου κομμάτι. Είμαστε μία ομάδα και ως σύνολο θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε» δήλωσε ο Πινέδα.

Ο μεσοεπιθετικός της “Ένωσης” κλήθηκε προς το τέλος να μιλήσει και για τη νέα προσθήκη της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα και συμπατριώτη του, Πισάρο:

«Τα πάει πολύ καλά. Ετοιμάζεται. Νομίζω ότι συνηθίζει. Αυτό είναι το πιο δύσκολο πράγμα, η προσαρμογή ενός παίκτη, όταν έρχεται από το εξωτερικό, να γίνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Τα πάει πολύ καλά και ελπίζουμε να τον δούμε σύντομα στο γήπεδο για να μας βοηθήσει» τόνισε για τον συμπαίκτη του ο 27χρονος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ