ΠΑΟ: «Οι αντιδράσεις έφεραν αποτέλεσμα» |ΑΕΚ: «Εμείς “βράζουμε” περισσότερο απ’ όλους»

 

Οι αντίπαλοι του Κυριακάτικου αθηναίικού ντέρμπι, τάσσονται ενάντια στον ορισμό Σιδηρόπουλου, θέλοντας και οι δύο ξένο διαιτητή και εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά τους προς ΕΠΟ και ΚΕΔ.

Το “θερμόμετρο” έχει ανέβει στα ύψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά την απόφαση του Στέφεν Μπένετ να ορίσει Έλληνα διαιτητή και συγκεκριμένα τον Τάσο Σιδηρόπουλο στο αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Οι δύο ΠΑΕ εκφράζουν σήμερα τη δυσαρέσκειά τους στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, όπου ήδη οι τόνοι έχουν ανέβει έντονα. Η επιτροπή της Ομοσπονδίας έβγαλε ήδη άκυρο τον ορισμό του Σιδηρόπουλο και στη συνέχεια ακολούθησαν ανακοίνωση και διαρροή από τους προσεχείς αντιπάλους.

Από τον Παναθηναϊκό τονίζουν σε ανακοίνωση τους:

«Επί της αρχής η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιθυμεί να στηρίξει το θεσμό της ελληνικής διαιτησίας, εφόσον πρώτα μπουν γερά θεμέλια με τη συνδρομή της επιτροπείας των τελευταίων ετών από τις διεθνείς ομοσπονδίες.

Όμως, αιφνιδιαστικές αλλαγές και επιλογές, όπως αυτή του ορισμού Έλληνα διαιτητή στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, δίνουν τροφή στην καχυποψία και στην παθογένεια, είναι δε αδιανόητο να προκύπτουν δίχως προηγούμενη διαβούλευση όλων των θεσμικών φορέων.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θεώρησε από την πρώτη στιγμή δεδομένη και επιβεβλημένη την αλλαγή διαιτητή και τον ορισμό ξένου ρέφερι για το ντέρμπι της Κυριακής και εκφράζει την ικανοποίηση της, γιατί οι αντιδράσεις της -από το απόγευμα της Τετάρτης- προς όλες τις κατευθύνσεις, συμπεριλαμβανομένου και του προέδρου της ΕΠΟ, κ. Μπαλτάκου, έφεραν αποτέλεσμα και εν τέλει επικράτησε το αυτονόητο».

Στην ΑΕΚ εκφράζουν επίσης την επιθυμία τους για ξένο και μόνο διαιτητή, με τις διαρροές από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ να τονίζουν: «Αν υποτίθεται πως “βράζουν” στον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό με τον ορισμό Έλληνα διαιτητή, εμείς “βράζουμε” περισσότερο από όλους».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ