Ζιάγκος: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την αντίδραση»

 

Ικανοποιημένος φάνηκε στις δηλώσεις του ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Παίδων μετά το 3-0 στη διοργάνωση και τη νίκη επί του Μαυροβουνίου.

Η Εθνική Παίδων ολοκλήρωσε τη φάση των ομίλων με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κόντρα σε Ισπανία, Βόρεια Μακεδονία και Μαυροβούνιο. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της “γαλανόλευκης”, Βαγγέλης Ζιάγκος, μίλησε για την προσπάθεια της ομάδας του, αλλά και τον επόμενο στόχο της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Ζιάγκος:

«Σήμερα παίξαμε ένα παιχνίδι χωρίς άγχος και μόνο έτσι μπορούμε να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Ο λόγος όμως που δικαιούνται τα παιδιά τα συγχαρητήρια όλων μας έχει να κάνει με το πως αντέδρασε η ομάδα μετά το αρχικό μας μούδιασμα από τον τραυματισμό του Λευτέρη (Λιοτόπουλου), ο οποίος παρά τον τραυματισμό του θα παραμείνει δίπλα στην ομάδα και τους συμπαίχτες του μέχρι το τέλος. Επόμενος στόχος να αγωνιστούμε με τις σταθερές μας και τις αξίες μας αναλλοίωτες στο νοκ άουτ. Η μικρή μονοήμερη ανάσα μας δίνει τη δυνατότητα να συμμαζέψουμε μικρά ιατρικά θεματάκια και να καθαρίσουμε το μυαλό μας. Καλή επιτυχία στο Μαυροβούνιο στη συνέχεια της διοργάνωσης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ