Παπαθεοδώρου: «Είναι σημαντικό ότι θα παίξουμε απέναντι σε μεγάλες ομάδες»

Ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου μίλησε στη συνέντευξη Τύπου του “Super Cup” για την αισιοδοξία που έχει… χτιστεί, εξαιτίας του καλού γκρουπ παικτών που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα του νησιού.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη χαρά της ομάδας του που φιλοξενούν το τουρνουά, αλλά και στη σημασία του να βρίσκονται οι Ροδίτες στις τέσσερις καλύερες ομάδες της Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο 47χρονος τεχνικός:

«Καλώς ήρθατε όλοι στη Ρόδο. Είμαστε χαρούμενοι που θα φιλοξενήσουμε ένα μεγάλο τουρνουά από το οποίο θα κριθεί ο πρώτος τίτλος της σεζόν. Η παρουσία του Κολοσσού στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της χώρας είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός και θα ήθελα να συγχαρώ την περσινή ομάδα.

Είναι σημαντικό ότι θα παίξουμε απέναντι σε μεγάλες ομάδες και καλούς αντιπάλους. Θα δοκιμάσουμε τις δυνατότητές μας. Αισιόδοξους μας κάνει το γεγονός πως έχουμε δημιουργήσει ένα καλό γκρουπ παικτών, κυρίως ως προς τον χαρακτήρα και την νοοτροπία. Είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό.

Δεν είμαστε 100% έτοιμοι όπως καμία ομάδα αυτή την περίοδο. Θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί απέναντι σε έναν αντίπαλο με την ποιότητα του Παναθηναϊκού. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε». 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ