Παπαγιάννης: «Όσοι φοράμε αυτή τη φανέλα έχουμε ευθύνη»

Παπαγιάννης: «Όσοι φοράμε αυτή τη φανέλα έχουμε ευθύνη»

Ο διεθνής σέντερ, σε δηλώσεις του ενόψει του “Super Cup”, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη χαρά που νιώθει για την έναρξη της σεζόν και για την… υποχρέωση του Παναθηναϊκού να στοχεύει στην κορυφή.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε στον ΕΣΑΚΕ για την ευθύνη που έχουν όσοι φορούν τη φανέλα του “εξάστερου”, αλλά και τη δική του, όντας πλέον αρχηγός της ομάδας. Επιπλέον, πρόσθεσε ότι το σύνολο του Ράντονιτς θα χρειαστεί χρόνο για να βρει χημεία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινά η νέα σεζόν. Η ευθύνη για όλους όσοι φοράμε αυτή τη φανέλα είναι μεγάλη. Ιδιαίτερα φέτος για μένα που έχω την τιμή να είμαι αρχηγός αυτής της ομάδας. Η περσινή σεζόν δεν πήγε όπως θα θέλαμε και πρέπει να κάνουμε τα πάντα προκειμένου να μην επαναληφθεί. 

Η ομάδα έχει νέο προπονητή και αρκετούς καινούργιους αθλητές οπότε είναι λογικό πως θα χρειαστεί χρόνος προκειμένου να δέσουμε και να βρούμε χημεία μας. Ως Παναθηναϊκός, όμως, είμαστε υποχρεωμένοι να στοχεύουμε μόνο στην κορυφή. Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους αθλητές, τους προπονητές και τους φιλάθλους να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ