Οι δηλώσεις των προέδρων του Ολυμπιακού στην ΕΡΤ (video)

 

Αισιόδοξοι και χαρούμενοι για την συνέχεια του Ολυμπιακού εμφανίστηκαν οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους στην ΕΡΤ:

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: “Είναι πολύ ωραίο να ξεκινάει έτσι η σεζόν με έναν τίτλο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Πρώτη φορά συμμετέχουμε σε αυτή τη διοργάνωση καθώς τα προηγούμενα χρόνια ήμασταν εκτός Α1 για τους γνωστούς λόγους. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε ξανά στην ελληνική πραγματικότητα. Μπράβο στην ομάδα. Έχουμε πολύ καλό υλικό φέτος και τα δείγματα είναι θετικά, είμαστε αισιόδοξοι. Πρωτάθλημα και Κύπελλο είναι οι στόχοι στην Ελλάδα. Στην Ευρώπη νομίζω στόχος είναι η οκτάδα γιατί υπάρχουν 12 ομάδες πολύ δυνατές για οκτώ θέσεις. Μετά στοχεύεις παραπάνω. Τα διαρκείας πήγαν πολύ καλά και είχε να γίνει χρόνια. Μακάρι το ΣΕΦ να γεμίζει σε όλα τα ματς”.

Γιώργος Αγγελόπουλος: “Έγινε μία πολύ καλή αρχή και ξεκινήσαμε εξαιρετικά. Η ομάδα έχει φιλοδοξίες, δεν είναι ανάγκη να ανακοινώσουμε τους στόχους. Θα πάμε σιγά σιγά και θα δούμε τι θα βγει. Ο Ολυμπιακός έχει ενισχυθεί και όλα ξεκινούν από την Ελλάδα. Πρέπει να παίρνεις τους τίτλους στην Ελλάδα και στην συνέχεια να κοιτάς παραπάνω. Τόσα χρόνια κάναμε το ανάποδο. Επειδή πήγαμε πέρσι στο Final Four δεν σημαίνει πως θα πάμε και φέτος. Είναι στόχος αλλά είναι δύσκολο”.

 
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ