Ο ΝτεΡόζαν απογοητεύεται που δεν αγαπούν όλοι οι παίκτες το μπάσκετ

Απογοητευμένος με τους σημερινούς παίκτες του NBA εμφανίστηκε ο αστέρας των Σικάγο Μπουλς, ο οποίος σε δηλώσεις που παραχώρησε, τόνισε πως η νέα… γενιά δεν νοιάζεται πραγματικά και δεν θέλει να δουλέψει. 

Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν βρέθηκε καλεσμένος στο podcast του Πολ Τζορτζ και μίλησαν για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο “μαγικό κόσμο” του ΝΒΑ. Ο 33χρονος τόνισε πως είναι απογοητευμένος από τους σημερινούς παίκτες που δείχνουν να μην αγαπούν το μπάσκετ και να μη θέλουν να δουλέψουν πραγματικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν:

«Θα είμαι ειλικρινής. Είμαι ο τύπος που κρατάει την άποψή του για τον εαυτό του. Κάθομαι χαλαρός στο πίσω κάθισμα, αλλά βρισκόμενος τόσα χρόνια σε αυτό το πρωτάθλημα έχω αντιληφθεί πόσοι μα..ες δεν αγαπούν το μπάσκετ, που το θεωρούν δεδομένο, που έχουν την πεποίθηση ότι είναι ανώτεροι, που θέλουν όσα συνεπάγονται του να παίζεις στο NBA, αλλά βαριούνται να δουλέψουν το παιχνίδι τους. Είναι τόσο απογοητευτικό.

Εμείς παίζαμε σε μία εποχή που έπρεπε να κερδίσεις το κάθε τι. Πλέον υπάρχουν τόσοι παίκτες που έρχονται και νομίζουν ότι πρέπει να παίζουν επειδή κάποιος φίλος τους τους είπε ότι είναι καλοί. Αδερφέ, δεν είσαι καλός. Θα εκπλαγείς (από το πόσοι είναι) Οπότε καταλαβαίνω το πόιντ του ΛεΜπρόν».//Γ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ