ΝτεΡόζαν: «Όταν βγαίνει στο γήπεδο ο Γιάννης, είναι δολοφόνος» (video)

Ο αστέρας των Σικάγο Μπουλς μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για τον “Greak Freak”, σχολιάζοντας όχι μόνο τον τρόπο παιχνιδιού του, αλλά και την αφοσίωσή του στο άθλημα.

Στο podcast του Τζέι Τζέι Ρέντικ φιλοξενήθηκε ο ηγέτης των Σικάγο Μπουλς, ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν και μίλησε με αποθεωτικά λόγια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο έμπειρος Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ σχολίασε αρχικά την εργατικότητα του “Greak Freak”, την αφοσίωση και το πάθος που δείχνει. Μεταξύ άλλων, ο ΝτεΡόζαν αναφέρθηκε και σε αυτό που τον κάνει μοναδικό στο “μαγικό κόσμο” του ΝΒΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν:

«Δεδομένου πως ήμουν στην Ανατολή για πολλά χρόνια με εξαίρεση το διάστημα που ήμουν στο Σαν Αντόνιο, έβλεπα την εξέλιξη του και το πού είναι τώρα. Αυτό είναι απίστευτο. Είναι αξιοσημείωτη η προσπάθεια που τον βλέπεις να βάζει γιατί θέλει να είναι σπουδαίος. Είναι κάτι που ως φίλος του αθλήματος και ως θεατής που θαυμάζω σε τύπους σαν τον Γιάννη, ή ως κάποιος άλλος που προσπαθώ επίσης να το πετύχω. Το να βλέπω πόσο αφοσιωμένος ήταν αυτός».

«Θυμάμαι όταν ήρθε για πρώτη φορά στο ΝΒΑ. Ήταν απλά ένα κοκκαλιάρικο παιδί. Μπορούσες να τον σπρώξεις, δεν ήξερε πραγματικά πώς να παίξει. Υπήρχε όμως κάτι εκεί. Πολλοί όμως έχουν κάτι για να δείξουν. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως απαραίτητα το βρίσκουν. Αλλά γι αυτόν, μπορείς να πεις ότι η αφοσίωση στο πόσο πολύ το θέλει υπάρχει ακόμη και σήμερα. Τόσο σωματικά όσο και σε επίπεδο συμπεριφοράς. Όταν βγαίνει στο γήπεδο, είναι f*** killer. Κάθε φορά. Ως φίλαθλος πρέπει να το σεβαστείς αυτό. Είναι ένας από τους πιο κυριαρχικούς παίκτες στο ΝΒΑ, χωρίς αμφιβολία. Τα κάνει όλα με έναν τρόπο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ